keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Pitkästä aikaa, muutamat ostokset

Kröhöm.. Tän vuoden joulukalenteri tähän blogiin ei kylläkään nyt ihan toiminut. Ei ole aikaa ja mielenkiintoa postata joka päivä jotakin, joten kokeillaan ensi jouluna taas :D

Lukiossa eka jakso ja kurssi ohi. Äikän kurssi meni läpi arvosanalla 8, matikan kurssia opettaja ei ole vielä arvostellut, mutta toivottavasti sekin menee läpi.

Joko on joululahjat hankittu ja kinkku odottamassa paistamista?
Mä karkaan jouluksi Hyvinkäälle, lauantaina lähden ja uutena vuotena tuun takaisin.
Pääsin vihdoin aloittamaan terapian, tänään oli eka kerta sh:n luona ja ihan mukavalta vaikutti. Seuraava aika meneekin ensi vuodelle, joulun pyhät sekoittaa pakkaa.

Nyt mä niin ootan kesää, kiersin tänään Revontuli-kauppakeskustusta ja bongasin Skopunkten-liikkeen. Siis kenkäkauppa, jossa minusta oli normaalia halvemmat hinnat kuin muissa kenkäkaupoissa.
Aikani kierrettyä löysin alehyllyn ja nämä avokkaat:

Ihanat siniset avokkaat, pienellä kiilakorolla. Koko on 38 ja se oli pienin mikä löytyi. Mulle oli pikkuisen isot, mutta pohjallisella saatiin puoli numeroa kokoa pois ja johan pysyy jalassa. Kenkien alkuperäinen hinta oli 25€ ja nyt sen sen 4,90€! Pohjallisetkaan ei maksaneet kuin 2€. Voi kesä, tule jo!


Lindexin kävin ratsaamassa, en olekkaan sielä käynyt miesmuistiin. :D Koruja löytyi halvalla, kuten myös H&M:n koruhylly on katottu läpi.

Lindexin koruista lähti hinnasta 70% pois ja H&M rusetista lähti hinnasta 50% pois.
Edullista ;)

Kirpparilöytöjä!
Kaksi KIKOn lakkaa bongasin Varastotien kirpparilta viime viikolla. Hintaa ei ollut kuin 2€ kpl ja nämä ovat ekat omistamani KIKOt, ja haluan lisää! :D

Sävyt 331 ja 284.

Aloitin uuden ikuisuusprojektin. Niitä mulla on muutama muukin edelleen kesken, se paha tapa että kun mielenkiinto loppuu, niin loppuu hommat kokonaan.
Nimittäin puhun kutomisesta. Aloin kutomaan pyöröpuikoilla tuubihuivia. Lankana mulla on Novitan Veera-lanka. Joskus löysin tarjouksesta tätä lankaa ja sitä on kolme kerää, joten pitäisi riittää. 

Nyt on tälle joululle piparitalo tehty. Mika teki ensimmäisen omansa ja mulle tää on jo.. aika mones. Tadaa!
On se hiano! :D

Ootteko tehnyt piparitaloa tänä vuonna?

1 kommentti:

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia ja kiva kuulla sinustakin taas