torstai 9. tammikuuta 2014

Ajatukset ilmoille: Shoppailu

Kuinka moni rakastaa shoppailua? Käpälät ylös!
Täällä nousee yksi käpälä.Shoppailu on mulle semmoista ajanvietettä, saatan huvikseni kierrellä kauppoja ja haahuilla, ostamatta kuitenkaan mitään.
Toki tulee sitten myös ostettuakin jos jotain kivaa ja edullista tulee eteen.

Mulle shoppailu on tapa rentoutua, unohtaa maailman murheet ainakin hetkesi. Jos on ollut huono päivä, hetken kiertely kaupoissa helpottaa. Jos olen tehnyt jotain kivaa ja uutta, saatan palkita itseni vaikka uudella kynsilakalla.

Harvoin kuitenkaan ostan mitään normaalihintaisena. Joku kynsilakka saattaa olla että lähtee normaalihintaisena kassalle, mutta muuten aika pitkälti ostan vaatteet, kynsilakat käyttötavarat alennuksien kanssa.Mun heikkous kauppojen kiertelyssä on halvat hinnat ja vaatteet, kosmetiikka, kirjat, kauniit tavarat, korut ja sisustusjutut.
Kirpputorit voin laskea tähän kauppojen kiertelyyn mukaan, koska nekin on kauppoja ja sielä myydään sekalaisesti kaikkea, edullisesti.

Toisaalta shoppailu ei ole ehkä paras mahdollinen harrastus. Se on rahaavievä, joskus ruuhkaisaa ja aika koukuttavaa jopa.
Itsellä tulot eivät ole maailman parhaat työttömällä lukiolaisella, joten siihen shoppailuun kulutettua rahaa ei ole ihan niin paljoa, mitä voisi luulla.
Ostelen toki jonkin verran, lähinnä edullisia pikkujuttuja, jotka toki kasvavat isoiksi ostoksiksi kun ostaa monen monta halpaa pikkujuttua.

Itse en näe ongelmana tätä, niin kauan kuin pystyy vuokran maksamaan ja syömään, myöskin shoppailen -halvalla.

Tästä tuli melko sekava postaus, mutta mikä on teidän heikkous kaupoilla? Onko ne kynsilakat, korut, vaiko jotain muuta? 


Löysin tänään muutaman kivan OPIn. ;)

Ei kommentteja: