perjantai 3. tammikuuta 2014

Muutama joululahja

Monissa blogeissa näin joulun jälkeen näkee paljon listauksia saaduista joululahjoista, joten ajattelin itsekkin laittaa korteni kekoon.

Paketteja tänä vuonna ei kertynyt niin montaa kuin vaikka lapsena, mutta jotain pientä kuitenkin. :)
Paketeista paljastui sukkia, aamutakki, korvakorut.

Muutaman lahjan kuvasinkin ihan tännekkin asti.

Kaksi kirjaa. Toisen sain Mikalta, toisen ostin alennusmyynneistä.

Heroiinipäiväkirja - Nikki Sixx & Ian Gittins.

"Siinä missä The Dirt – Törkytehdas on koko Mötley Crüe -miehistön sekoilusaaga, Heroiinipäiväkirja keskittyy bändin äärimmäisimpään sekopäähän Nikki Sixxiin. Brutaalin rehellisissä ja kaikessa järkyttävyydessäänkin koukuttavan vetävissä muistelmissaan mies paljastaa päiväkirjamerkintänsä vuodelta, jolloin Mötley Crüe oli maineensa huipulla ja Sixx henkilökohtaisen elämänsä aallonpohjassa.
Tuon vuoden aikana heroiinista tuli ankean lapsuuden eläneen rocktähden isä, äiti, ystävä ja rakastettu. Päiväkirjamerkinnöissä euforia vaihtuu nopeasti epätoivoon, kun kovia nousuja seuraavat vieläkin kovemmat laskut ja Sixx pakenee vainoharhojaan saastaiseen vaatekomeroonsa. Mies ei pysähdy edes viimeisellä rajalla: hän kuolee yliannostukseen kahdesti ja rämpii takaisin elävien kirjoihin vain hihattaakseen lisää heroiinia.
Sixx myös kommentoi päiväkirjamerkintöjään ja pohtii hämärän rajamailla viettämäänsä aikaa. Ääneen on päästetty lisäksi Tommy Lee, Vince Neil, Mick Mars, Slash, Bob Rock ja joukko entisiä managereita ja tyttöystäviä, jotka tylyttävät omat näkemyksensä antisankarin edesottamuksista."

 Hynynen & Sinkkonen: Kotiteollisuus.com, Vittuilua jo vuodesta 2001.

"Kotiteollisuus on hellinyt fanejaan kotisivuillaan sillä, että he vastaavat siellä kysymyksiin. Kysyypä siellä mitä tahansa, niin vastaukset ovat samaa luokkaa. Kymmenessä vuodessa on kertynyt sellainen määrä erittäin älytöntä tuubaa, että se oli suorastaankin tarpeellista ja eritoten toivottavaa saattaa yksiin kansiin. Niin tuhti paketti siitä tuli, ettei se mahdu postiluukusta.
Huolimatta siitä, että tosifanit ovat varmasti lukeneet jutut jo nettisivuilta, jotkut jopa osallistuneet kysymällä jotain todella fiksua, niin kyllähän kannattaa lukea tämä paketti. Jollei muuten, niin ottaakseen irtioton arjen harmaudesta ja saadakseen hetken vaan tirskiä niin hulvattomille jutuille.
Kuviakin löytyy, aina kun kirjassa vuosi vaihtuu, saadaan ihailla Sinkkosen Jarin loihtimia kuvia. Lisäksi joka vuoden alussa on sellainen pikkupähkinänkuori siitä, mitä sinä vuonna on noin suunnilleen yhtyeen kuvioissa tapahtunut. Tosi helppoa pysyä kärryillä."

Kotiteollisuus-kirjan löysin Prisman alennuksesta. 9€.
Ihana Eekku laittoi myöhäisenä joululahjana mulle muutamat korvakorut. Kummassakin on aiheena on pääkallot, toiset ovat roikkuvat ja toiset ovat napit.

Nämä varmasti tulevat käyttöön! :) Kiitos Eekku!

 Rentouttavaa perjantai-iltaa :)

1 kommentti:

eekku kirjoitti...

Kiva että korvikset oli sun mieleen ja muutkin kelpuuttaa tekemiäni koruja kuin mie ite =)