lauantai 11. tammikuuta 2014

Tangle Teezer

Anttilassa on Tangle Teezer Original-harjat tarjouksessa plussakortilla. Ostin sitten omani kun jouluna pääsin testaamaan Neiti K:n harjaa. :D

Hintaa harjalle ei jäänyt kuin kymppi.Värivalikoimaa oli kiitettävästi, valitsin joukosta violetti-pinkin.

Otin pätkän heidän nettisivuiltaan:
"Sarveiskerros on hiuksen elinvoimainen ulkoinen kerros, joka suojelee sen sisäisiä rakenteita. Sarveiskerroksen hyvä kunto määrää hiuksen terveyden.
Monet ulkoiset tekijät vaikuttavat sarveiskerroksen kunnon heikentymiseen. Yksi näistä tekijöistä on fyysinen pahoinpitely, joka on seurausta kampaamisesta ja harjaamisesta hiuksen ollessa takulla tai solmussa.
Vahingoittunut hius
Vahingoittunut sarveiskerros
Sarveiskerroksen tasot ovat kohollaan ja rosoisia. Hius vaikuttaa heikolta ja alttiille vahingoittumisille.
Terve hius
Terve sarveiskerros
Sarveiskerroksen tasot ovat asettuneet tasaisesti tarjoten parhaimman mahdollisen suojan hiukselle. Hius on vahva, terve ja kiiltävä.
Harjatessasi Tangle Teezerillä sen uniikki kokoonpano tarkasti suunnitelluista harjaksista, jotka joustavat juuri oikean verran, avaa takkuja ja auttaa hiuksen sarveiskerrosta silottumaan tasaiseksi suojaamaan sisempää kuitukerrosta vahingoilta.
Vahingot hiusten sarveis- ja kuitukerroksille ovat peruuttamattomia, siksi vahinkojen ehkäisy on avainasia kiiltäviin ja terveisiin hiuksiin.
Tangle Teezerin uniikki malli mahdollistaa vaivattoman takkujen poiston samalla minimoiden harjalla nykimisen, hiusten katkeilun ja sarveiskerroksen vauriot."

"Hiusten hoito

 • Tangle Teezer on erinomainen takkujen poistoon hiusten olleessa kuivina tai märkinä.
 • Älä ole perusteellinen! Tangle Teezer ei ole samanlainen kuin muut harjat. Fantastinen, kivuton takkujen poisto saavutetaan käyttämällä vähemmän voimaa.
 • Tangle Teezer antaa siunauksellisen rentouttavan päähieronnan jopa herkimmästäkin päänahasta kärsivälle.
 • Toisin kuin perinteiset kammat ja harjat, Tangle Teezeriä voidaan käyttää juurista latvaan, tai puolipituudesta latvaan.
 • Takkujen poisto voidaan suorittaa harjaamalla hiusten alta, jolloin harjakset osoittavat ylöspäin, tai hiusten päältä harjasten osoittaen alaspäin.
 • Tangle Teezer on ideaali hoitoaineen tasaisesti levittämiseen märkiin hiuksiin, taaten tuotteen tasaisen leviämisen, joka puolestaan johtaa kevyeen hiusten kuivaamiseen.

Hiusten huolto

 • Tangle Teezer on ehdoton niille jotka käyttävät hiuslisäkkeitä; Se yksinkertaisesti liukuu hiusten läpi juurista latvoihin, ohittaen kivuttomasti hiuslisäkkeiden kiinnikkeet ilman kiskomista.
 • Se on ylivoimainen päivittäisessä peruukkien, kuteiden, hiusnauhojen ja tupeiden huollossa, jättäen ne uuden veroisiksi.
 • Samanlaiset erinomaiset tulokset saavutetaan myös kun on kyseessä tiukimmatkin kiharat tai afrohiukset.
 • Tyylittely työkaluna, päivittäinen harjaus piristää sileitä tyylejä, auttaen tasoittamaan hiuksen pintaa joka saa hiukset kiiltämään ja tuo ammattimaisen ulkonäön.
 • Lyhyille hiuksille, levitä muotoilu tuote hiuksiin ja käytä Tangle Teezeriä profilointiin ja muotoiluun - erinomainen myös miehille!
 • Hiusten katkeilun minimoinnin ansiosta, Tangle Teezeriä käytettäessä hiuksesi alkavat ajan myötä tuntua paksummilta ja terveemmiltä.
 • Viimeinen vinkkini on pitää yksi Tangle Teezer kotona, yksi työpaikalla ja yksi salilla - koska et halua huomata unohtaneesi sitä."

Teksti lainattu TÄÄLTÄ.

Mä harvemmin harjaan hiuksiani niiden ollessa märkiä, mutta tänään halusin testata suihkun jälkeen miten tuo harja toimii märkiin hiuksiin.

Lähtötilanteessa on pyyhekuivat hiukset, hoitoainetta levitetty normaalisti shampoon jälkeen.

Harjasin hiuksia muutaman minuutin, eli huomattavasti lyhyemmän ajan kuin normaalilla harjalla ja tulos oli tämä:


Ylemmässä kuvassa hiukset ovat heti harjauksen jälkeen, alemmassa ne ovat kuivat.
Mä olen ainakin vakuuttunut ! :)

Moniko teistä omistaa TT:n? Ja minkä värisenä?

Ei kommentteja: