maanantai 19. toukokuuta 2014

Eka hellepäivä Rovaniemellä :3

Saatiin meillekkin tänne pohjoiseen kesä. Eihän sitä ole odotettu kuin koko talvi. :D

Iski pieni paniikki vaatekaapilla, kun tajusin etten omista mitään kesähousuja. Vielä en kehdannut hametta tai shortseja päälle heittää, sen verran kovasti kuitenkin tuuli.
No löysin lopulta housut, mitkä oli ihan hyvät tähän säähän.

Lähdin kaupungille ihmettelemään elämää ja ihmisiä. Tuntui että koko Rovaniemi on herännyt henkiin talven jäljiltä. Koivuissakin näkyy silmuja, nekin on ilmestyneet aivan yhtäkkiä. Muutama lämmin päivä tekee ihmeitä luonnolle. Ja ihmisille.

Kesän eka pehmis :3

Kävin kattoo Tuhat Torin läpi. Löysin itselleni juhlamekon 2€:lla ja Kirpulle hameen 1€:lla. Oli edullinen reissu. Täytyy vielä testata mekkoa päälle, paikanpäällä en kehdannut alkaa kokeilemaan. Jos ei sovi, sitten laitetaan se eteenpäin jollain kirpparilla.

Seppälästä nappasin 2€:lla mukaan huulipunan. Sävy on melko tumman punainen, mutta ei kirkas punainen.Kyseessä on jo poistunut merkki Seppälän valikoimista. Tämänkin löysin alelaarista.
Wettiksen Megashield Lip Color, aurinkosuojaa tässä on 15. Sopiva kesäksi huulille.
Sävyn nimi on That´s Berry Beautiful.


Ihan jees sävy.

Loppupäivä menikin istuessa parvekkeella. Istun kyllä täällä edelleen. Onneksi on partsilla sohva, ei täällä muuten kehtaisi istua :D
Tryffelikin nautti kumman lämpimästä ilmasta. Pää pyöri tuhatta ympäri, kun lasien ulkopuolinen maailma kantautui kissankin korviin. 
Ei paha ollenkaan ;)

Onkos helleaalto kantautunut muuallekkin Suomeen? Entän kovasti luvatut ukkoset?

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kyllähän tuolla ulkona nyt tarkenee =)

Anniina/Jääkaappihomo kirjoitti...

Oi, pehmistä! Täältä peräkorvesta ei saa.. :(

Jenni kirjoitti...

Ja arvaa oliko hyvää? ;)