maanantai 19. toukokuuta 2014

Toukokuun alkuviikot

Ja mikä motivaatio?
Päivittelen nyt vähäsen toukokuun juttuja, mitä on tehty ja puuhattu. 

Alkukuusta käytiin Torniossa ihmettelee moottoripyöränäyttelyä. Ei ollut kamalan iso näyttely, 15min oli koko näyttely kierretty läpi. Ulkonakin oli jotakin toimintaa, mutta ei jaksettu jäädä niitä kattomaan, kun tuuli aika kylmästi. Jatkoimme siis matkaa Haaparannan puolelle, karkkikauppaan :D Siitä sitten Ruotsin puolta pitkin Pelloa kohti.Äitiä käytiin moikkaamassa Pellossa, sillä oli 5.päivä synttärit ja äitienpäiväkin oli 11.päivä. Pitäisi taas laittaa auton nokka kohti Pelloa joku päivä..

Marssin yksi päivä Kicksiin peitevoiteen toivossa. Tummille silmänalusille. Mulla on aina ollut tumman silmänaluset, joskus ne vaalenee ja joskus ne tummenee. Eikä vaikuta nukkuminen mitään, "syntymävika".
Meni hermo ja halusin löytää aineen, joka peittää ne, ilman paksuja kerroksia mömmöjä. Myyjä iski mulle käteen Lumenen Dark Under Eye Concealer-peiteaineen. 

Nah, tuntuu toimivan. Hintaa oli 13€, ei paha hinta siitä että saan vihdoin tummuudet piiloon, silloin harvoin kun meikkiä naamaan laitan. :D


Olen kerennyt tässä kuussa käymään kirjastossa lukemassa uusimmat lehdet. Olen myös kerennyt lakkailemaan kynsiä ja jopa koristelemaan ne käsin.

Kävin investoimassa itselleni sähkövatkaimen, se on puuttunut kokonaan keittiön varustuksesta. Nyt Mikakin on onnellinen, kun ei tarvitse vatkata kermavaahtoa käsin ;)
Pyöräytin joutessani mokkapaloja pellillisen. Äitini blogista nappasin ohjeen, tuli muuten hyvää. LINKKI blogiin.

Ja se on pinkki! 


Käytiin porukalla keilaamassa muutama viikko sitten. Mika, minä, Riikka ja Olli.
Keilauksen jälkeen lähdettiin Riikan ja Ollin kanssa jatkamaan iltaa Olivers Corneriin ja Legendaan. Tuttuja oli liikkellä sinä iltana jokusen verran. Mika toimi kuskina. Kivaa oli, meni koko yö, aamuun asti. Eikä se krapulakaan tullut. Delegoin sen Mikalle ;)


Hauskaa ollut. :D

Mika on ollut töissä tässäkin kuussa, mä olen saanut aikani kulumaan tehokkaasti Greyn Anatomiaa kattomalla. Nyt on neljäs kausi menossa ja paljoa en muista, vaikka olen nämä jo muutamaan kertaan nähnyt :D

Toki, olen tänään ollut pätevänä. Polkasin Prismalle ja takaisin, yhteensä tulee 5,5km matkaa. Ensi kerralla pitää kiertää pidemmän kautta. ;)
Kesäkuntoon 2016!

Kuinka moni osallistui perjantaina huulipunavallankumoukseen?
Mä!

Olen mä päässyt ihmettelemään kirkkaita ja valoisia öitä. Aina ne jaksaa yllättää, vaikka täällä jo monta kesää olenkin asunut. Aina ne on yhtä valoisia, oli kello mitä tahansa. Ja tästä se vaan kirkastuu, mitä lähemmäksi Juhannusta mennään.

Kumpikin kuva on otettu ilta/yöaikaan.
Ylempi on Ranua-Rovaniemi-tieltä perjantaina ja alempi otettu omalta parvekkeelta tänään.

Siinäpä oli pähkinänkuoressa taas viime viikkojen jutut. Kirjoitanpa taas, kunhan sille päälle satun.

1 kommentti:

eekku kirjoitti...

Sama vika täällä tummat silmäaluset ollut aina eikä auta mikään nukkuminen ym =(
Kaikkea kivaa oot puuhaillu ja suloinen vatkain