sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Heinäkuun alku

Anteeksi tämä venähtänyt tauko. Olen Hyvinkäällä, vielä muutaman viikon ja mulla on ainoastaan tabletti mukana. Vie pikkuisen vähemmän tilaa laukussa kuin läppäri.  
Tämä reilu viikko On mennyt nopeaa. Merikin saapui tänne meitä ilostuttamaan ja Neiti K:kin etenkin tuntui tykkäävän kun sai esitellä jokaisen temppunsa tädille :D

Nyt tuli sopiva hetki keskittyä blogiinkin. Joka päivä se käy mielessä että pitäisi päivittää, mutta toistaiseksi tabletilla päivittäminen on hankalaa, kun on uusi juttu. Mutta harjoittelua vaan :)


Tää reilu viikko on ollut kuumaa. Mäkin olen saanut rusketusta, vaikka tänne tullessa olin ihan kalpea kuin liitu. Sen siitä saa kun on ulkona auringossa isoimman osan päivästä. 

Alennusmyynnit on katsottu täältäkin läpi. Muutaman kivan paidan olen löytänyt, Seppälästä löysin mekon, sopii arkeen sekä juhlaan ja on mukavan kevyt näillä säillä. Tämän viikon aikana on hypitty trampoliinilla, piirretty asfalttiin, ruokittu siilejä takapihalla, itketty, naurettu, vähän kuntoiltukkin, on 2kg lähtenyt jo painoa. Paljoa ei tarvi tiputtaa, muutama kilo ja lopulta kiinteyttää. Talvikuntoon 2014-2015 ;) Niko teki mulle treeniohjelman. 
Toki olen herkutellutkin, mutta olen muistanut syödä säännöllisesti lämpimät ruuat. Näillä pysyy nälkä kurissa ja painokaan ei heittele miten sattuu. :) 

Tänään on viimeinen päivä sairaslomaa. Enhän ole ollut kuin 5kuukautta sairaslomalla. Nyt kokeilen siipiäni uudestaan, miten ne jaksaa kantaa elämässä eteenpäin. Toivottavasti jaksaa. 

2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Sori ku ei ehditty tavata.Tosin en tiiä olitko silloin edes pohjosessa ku mie olin lomalla.Laitoin sulle kuitenki viestin =)

Jenni kirjoitti...

Ei mitään.
Tulin 2.7. Hyvinkäälle. Sain sun viestin, mutta en ole muistanut vastata :D Kokeillaan tapaamista seuraavalla kerralla :)