sunnuntai 31. elokuuta 2014

Elokuun viimeinen

Viikonloppu on mennyt sairastellessa. Perjantaina alkoi kurkkukipu ja nuhaisuus. Illalla nosti kuumeen ja sitä onkin ollut koko viikonloppu. Nukkuminen on ollut melko haasteellista, nenä ja kurkku tukossa, henki ei meinaa kulkea. Siihen vielä hikoilu, kun kuume laskee ja kuumeen noustessa takaisin, järjetön paleleminen.

Yskiminen on ollut sitä luokkaa, että olen satuttanut selkäni. Hankala istua, saatikka tehdä jotain muuta. Au-uu..

Tänään ei onneksi ole ollut kuin aamulla ja päivällä kuumetta. Vielä en ole iltalämpöä mitannut, mutta olo on jo parempi. Mutta pitää vielä ainakin huominen, jos ei tiistaikin ottaa rauhassa. Jälkitaudit ei ole mukavia :P

Torstaina kuitenkin lakkailin kynnet. Ne onkin saaneet olla koko viikonlopun rauhassa ja tänään vasta ne kuvasin auringossa, kun vein Mikan terminaalille. Mikallakin loppui kesäloma ja arki alkoi hänenkin osalta. Ensi viikon se onkin taas reissussa, lauantai-aamuna on taas kotona.

No ne kynnet. Geelit on pysyneet tän muutaman viikon yllättävän hyvänä. Vähän näkyy kasvurajaa, mutta muuten on ihan ok. :)


Essie Beach Blum Blu.
Kynsitarroja.
Seche Vite.

Simppeliä, mutta silti aika kivat :)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tosi nätit kynnet!!
Mutta joo, flunssaa on hirveesti taas liikkeellä, ko koulut alkanu ja pöpöt kiertää! Toivottavasti siulla alkaa jo helppaa! Paranemisia <3

Jenni kirjoitti...

Kiitos sisko! :)
Alkaa onneksi olemaan tää tauti jo sillä paremmalla puolella :)