torstai 7. elokuuta 2014

Kuulumisia !

Koitan kirjoitella tätä liikkuvasta autosta, on ihan mielenkiintoista hommaa. Olen matkalla Ouluun, käydään viemässä Mikan pikkuveli ja hänen kaveri sinne. Otin tabletin mukaan, kuluu aika nopeampaa, vaikka matka ei olekkaan kauhean pitkä. Reilu 250km yhteen suuntaan. 

Kävin alkuviikosta fillarilla lenkin, 6,5km tuli reitille pituutta. Oli muuten nätti aurinko, aika myöhään illasta kävin lenkin heittämässä, pikkuisen viileämpi polkea. 


Aika kiva keli :)

Tänään alkoi arkinen aherrus. Nimittäin palaan kuukausien tauon jälkeen koulun penkille. Saan käydä nettikursseja päivälukion puolella, koska itseopiskelu on mulle hankalaa. En opi pelkästään kirjaa lukemalla asioita, vaan haluan että joku selittää ne asiat mulle, että ne (ehkä) jää mieleen.

Eka jakso näyttää siis tältä:

Päivälukion puolella suoritan bilsan, mantsan ja psykologian kurssit, iltalukion puolella äidinkielen ja matikan kurssit. Tulee hoppunen jakso ja varmaan melkoinen ressi. Etenkin matikka tuottaa varmasti hankaluuksia. Saa nähdä miten akan käy. 

Tämä alku on tosiaan alkuviikosta jo kirjoitettu, en vain ole saanut aikaiseksi kirjoittaa tätä loppuun :D

Tänään tosiaan kävin koululla istumassa yhden mantsan tunnin. Porukka on mua 10 vuotta nuorempia, siitä on tosiaan jo noin kauan kun itseltä loppui peruskoulu :D

Postaanpa muutaman ostoksen pitkästä aikaa. Seppälästä bongasin korvakorut, 1€ kappalehintaan.

Ja ne kengät... :3
Kävin viime viikolla kokeilemassa eräitä kenkiä Koo-kengässä. Istuu jalkaan sopivasti, helppo kävellä vaikka on korkoa jonkin verran. Viime viikolla hinta oli vielä 50€, mutta tällä viikolla hinta oli tippunut 30 euroon. Pakkohan ne oli ostaa pois kuleksimasta!Uudet rakkauskengät :3

Loppuviikko meneekin reissun päällä, että varmaan palailen ensi viikolla taas blogin pariin. :)