tiistai 12. elokuuta 2014

Miss Power Truck 2014-kisa

Viikonloppu oli hyvin hektinen ja raskas, mutta hyvällä tavalla pelkästään.
Käytiin Mikan kanssa Alahärmässä Power Truck Show:ssa. Sehän on "rekka-festarit", "rekka-messut", miten kukanenkin haluaa asian ilmaista.

Siellä meni kaksi päivää, seisten, kävellen, korkeilla koroilla kopisten. Otin nimittäin osaa Miss Power Truck-kisaan talvella ja minuthan valittiin Rovaniemen ja koko Lapin läänin edustajaksi sinne. Vau, minut!

Perjantaina alkoi koko homma harjoituksilla ja sillä että otettiin yleisö-äänestyskuvat. Harjoitukset sisälsivät kävelyharjoituksia ja poseerausharjoituksia. Se oli yllättävän hankalaa oppia uusia askeleita, joita ei ikinä ole elämässä tarvinnut. Enhän mä ikinä ole missään kauneuskisoissa ollut, joissa useimmiten tarvitaan moisia kävelytyylejä. :D

Lauantai oli varsinainen kisapäivä.
Lauantaina valittiin Miss Power Truck 2014-voittaja. 1. ja 2. perintöprinsessa. Miss Truck Bikini. Kuvauksellisin tyttö, sekä yleisöäänestyksen voittaja. 
Mikään noista ei mulle napsahtanut, mutta olempa taas yhtä kokemusta rikkaampi. ;)Meillä piti olla vaatteet omasta takaa mukana. Aiheena country + stetson ja saappaat, bikinikierrokselle bikinit ja kruunajaisiin juhla-asu.
17 tyttöä kaikenkaikkiaan osallistui kisaan ja itse kisasin numerolla 2.

Country-asussa käytiin lavalla kahdesti, kerran bikineissä ja viimeinen kierros juhla-asussa.
Lava-käyntien välissä, piti paranella meikkiä, ottaa valokuvia rekkojen kanssa ja koittaa syödäkkin välillä.

Kengät teki tehtävänsä jaloille ja oli muuten kipeät päivän päätteeksi. Pitäisi vissiin käyttää enempi korkkareita? :D
Ballerinat olivat hyyyvin kätevät iltapäivällä kun kisat oli kisattu ja sai lähteä kotia kohti.

Reissusta jäi hyvä mieli, kisanalle ja ruusu.

Oltiin muutama yö siskon luona Seinäjoella. Kiitos vielä kerran, oli mukavaa! <3
Sunnuntaina lähdettiin ajamaan kohti Rovaniemeä. Käytiin Tuurissa samalla reissulla ja sieltä tarttui mukaan 7kpl Essencen lakkoja, sekä Lumenen huulipuna. Ne mä läjäytän seuraavaan postaukseen. 

Oli muuten sunnuntaina pikkuisen väsy olo. Kaikki jännitys, stressi ja odottaminen loppui, kroppa reagoi väsymyksellä siihen kaikkeen. Nyt ei enää ole muuta strettavaa kuin se, läpäisenkö tämän jakson kurssit koulussa. Psykologia ainakin on mielenkiintoista!

Kuvia mulla ei vielä ole kisoista tänne laittaa, joitakin kuvia on Mikalla kamerassa, mutta mä koitan kytätä, jos saan käsiini sen äänestyskuvan, jonka myös pitäisi Facebookiin tulla.

Aika sekava postaus, mutta sekavaa on ollut elämäkin. :D

Miten teidän viikonloppu meni?

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Eipä mittää, oli mukava saaha teät kyllään <3

eekku kirjoitti...

Wau oot ollut tosi rohkea ku oot lähtenyt kisaan mukaan ja hieno kunnia että pääsit edustamaan pohjoista.Kauniina oot kuvissa ja kiitti tänään tekstarista =)