perjantai 12. syyskuuta 2014

Postaussarja; Rovaniemen kirpparit, Tuhat-Tori

Ajattelin tehdä postaussarjan Rovaniemen kirppareista. En ehkä aivan kaikista, mutta näistä isoimmista ja suosituimmista, etenkin niistä joilla itsekkin tulee käytyä.
Ajattelin että tämä olisi kiva uutuus blogissa, ei aina kehtaa postata samoista asioista, joten 1v-synttäreiden kunniaksi, aloitetaan tämmöinen. :)

Tänään kävin kattoo Rovaniemen Tuhat-Tori-kirppiksen. Se on iso kirppis, jossa on tavaraa laajasti myynnissä ja huonekaluosastokin erikseen.
Pöytiä siellä on paljon. Taisi mennä yli sadan pöydän, en muista tarkalleen. Myynnissä on paljon lasten vaatetta, nuorille ja aikuisille. Merkkejä on perus H&M, Gina Tricotia, Vilaa ja muita perusmerkkejä. Hinnat ovat ihan mukavia, ei liikaa ja jotkut vaatteet myydään pilkkahinnalla. Myynnissä tosiaan on kenkiä, vaatetta, huonekaluja, kirjoja, kaikkea sekalaista tavaraa, jota kirpputoreilla näkee muutenkin. 
Erilaisia kankaitakin näytti olevan melkoisen paljon, lähempää en niitä katsonut, mutta näytti enimmäkseen verhoilta ja liinoilta, mahdollisesti myös lakanoitakin. 
Vanhaa tavaraakin tuntui olevan paljon, VHS-kasetteja, kortteja, mitä nyt mieleen tuleekin.

Kirpputori sijaitsee osoitteessa:
Harrikatu 2,
96200 Rovaniemi.

Avoinna: ma-pe 10-17 ja la 10-14.


Palvelu minusta on ollut asiallista. Ja tämä postaus on vain minun mielipiteeseen ja tietoihin perustuva.

Muutaman löydön tein tänään kun kävin. Tuolla kirppiksella tulee käytyä melko harvoin, vaikka sijainti on keskustassa ja tästä kotoa on lyhyt matka kävellä.

Remonttikirja, jokainen osaa tuon kirjan avulla maalata seinät ja tapetoida, kiinnittää lattialistat ja hioa puulattiat. ;)
Vaikka olenkin alan ihmisiä, on tuo silti hyvä ja mielenkiintoinen kirja. Kertaushan on opintojen äiti, vai? ;)
Hinta oli 2€.


Siinä muutama ote kirjan sivuilta.


Toinen löytö oli H&M:n huivi, kissakuviolla. Tai pantteri tuo taitaa olla. Toisella puolella huivia on raitakuvio. Hyvin kissamainen kuitenkin :D
Hintakaan ei ollut paha, vain 1,50€.

Siinäpä, ensimmäinen kirppis. :)


Kauniita unia!

1 kommentti:

eekku kirjoitti...

Kiva postaus ja tee ihmeessä lisää