keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Tiistaina tein tätä!

Ihan kuule aattelin kertoa vaan päivän kuulumisia.
Tänään olikin melkolailla tavallinen tiistai.

Koulussa kävin aamupäivällä istumassa sen tunnin, bilsan tunnin.
Sitten kaupan kautta kotiin, pientä välipalaa ja päikkäreille. 

Kolmeksi menin terapiaan pitkästä aikaa ja sielä menikin sutjakasti se 45min. Koulun takia vähän joutuu harventamaan käyntejä, mutta mulla onkin mennyt ihan hyvin tässä elämän elelemisessä, että eipä tuo nyt haittaa.

Terapian jälkeen painelin kirjastoon, lukasin muutamat uusimmat lehdet ja tutkin mielenterveysosaston kirjoja, mutta pitää siihen perehtyä joku päivä paremmalla ajalla. Olisin etsinyt tietoa valokuvaterapiasta ja sen toimivuudesta masennuksen ja huonon itsetunnon hoidossa. Eilen törmäsin tähän eräässä dokkarissa ja alkoi kiinnostaa, että auttaisiko muakin. Joten T, jos lukaset ja tiiät jotain aiheesta, kerro toki mullekkin! :D Tänne se ei ole vielä rantautunut, netin mukaan se on vasta enemmän tuolla pk-seudulla ja Uusimaalla.

Iltapäivästä vasta tajusin hyödyntää järkkärin tarjoamia palveluita ja räpsin kuvat vasta sen jälkeen.

Ennen iltatunteja tein ruuan, söin ja kattelin telkkarista Emmerdalea. 


Ruuaksi mutustin simpukkapastaa ja kanakastiketta ruokakermaan tehtynä. Tuli yllättävän makoisaa, vaikka sen yksin joudunkin tuhoamaan. En vaan tykkää tehdä ruokaa, pelkästään itselleni, vaan on kiva että joku muukin syö sitä, eikä jää kamalasti ylimääräistä. No, pitää minunkin syödä ja elää, joten ei jää vaihtoehtoja :D


Otin ihan kuvan itsestänikin. Tada!Ihana peiliselfie hississä. Niin tyypillinen. :D
Löysin kirpparilta nahkatakin, 5€. Nyt olen siihen totutellut ja ihan kiva se on. Pitää tuulen poissa ja on siinä enemmän asennetta kuin villatakissa ;D
Kuva ei päästä takkia oikeuksiin, pitää Mikan ottaa parempi kuva kun tulee kotiin. Tai opetella käyttämään jalustaa.. tai tai.

Kenkinä mulla toimi ruskeat nilkkurit, korkoa varmaan 5cm? Eilinen kirppislöytö 2€, Vintikissä kävin mutkan.
Jos joku minussa on muuttunut niiden elokuisten kisojen jälkeen, niin se että mä käytän korkoja enemmän. Lähinnä koulussa, mutta huomattavasti se on lisääntynyt. Jep, päässä napsahdus on tapahtunut ;)

Lyseonpuiston lukio iltavalaistuksessa.

Tänään oli matikan tunti illalla. Olen mä vissiin jotain tajunnut kun opettaja kehui että "nääthän sie, kyllähän ne sinun päähän tarttuu." Mä olin vähän että vaaau.. mä tajuan sittenkin. Aina ajatellut, että matikka on se mun pahin painajainen, enkä ikinä opi. Mutta niin vaan opinkin. Tarpeeksi kun viitsii ja jaksaa niitä numeroita pyöritellä, kyllä ne asettuu paikoilleen. 

Illasta päivitin kirppisrojut Facebookin kirpparille ja bilsaakin jouduin vähän opiskelemaan. Huomenna on bilsan tunti taas, niin pitää kattoa valmiiksi asiat.


Loppuun vielä muutama random-kuva päivältä.

Revontuli-kauppakeskus ja vähän Rinteenkulman parkkihallia. Nelostiekin on kuvaan päässyt.

Meidän Karvalahna, elikkäs Tryffeli. Iso kissa jo sekin. Katsoo vähän väsyneesti mua, "onko pakko kuvata?" :D

Siinäpä se tiistai!

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Oho tryffeli on kasvanut hurjasti.ihana söpöliini <3

Unknown kirjoitti...

Vitsit mitä kirppislöytöjä!!
Miekään en tykkää tehä vain ihtelle ruokaa, yleensä otankin jotain valmisjuttua :D Mikähä siinä on, ettei ihteää varten taho kovasti panostaa niinkin tärkeessä asiassa ko ruuassa!

Jenni kirjoitti...

Nääh, minä, teen itselleni jotain ruokaa? Nääh. :D