tiistai 7. lokakuuta 2014

Koulua ja koulua

Noniin, jokohan sitä saisi aikaiseksi kirjoitella jotain muuta kuin matikan yhtälöitä ja äikän esseitä? 
Koeviikot on ohi, tänään tein viimeisen kokeen tälle jaksolle ja se oli matikkaa. Voihan nenä. Ajatukset tyhjeni totaalisesti päästä kun sain kokeen nenän eteen, ei siis mitään juoksua. Tein kuitenkin tehtäviä, sitä mukaan mitä niitä osasin ja nyt sitten toivotaan parasta. No jos uusimaan joudun, eihän se ole kuin uusia. Tietääpä vähäsen mitä tehdä ja mitä harjoitella.

Ei ole oikein ollut edes mielenkiintoa ja motivaatiota kirjoitella pitkään aikaan. Eikä kyllä aikaakaan ole ollut. Jos nyt vähän koittaisi piristyä tämän suhteen ja kirjoitellakin jotain.

Päivälukion puolella jaksokin on vaihtunut jo. Tässä jaksossa mulla on kaksi kurssia, uskonto ja filosofia. Uskonto on onneksi melko tuttu aine, vaikkakin vähän erilaista kuin peruskoulussa. Filosofia on aineena mulle täysi uusi, joten sen kanssa varmaan saa tehdä vähän enemmän töitä.

Iltalukion puolella jakso vaihtuu parin viikon päästä vasta, nuo kulkee porrastetusti ja siksi tänään vasta oli viimeinen koe, kun jakson muut kokeet ovat olleet jo pari viikkoa sitten. Iltalukion puolella, ensi jaksossa on yksi kurssi, äidinkieli nro 4. Se on onneksi aineena tuttu ja mukava, joten se sujuu ihan nätisti. 
Joten nyt saan huokaista, ennenkuin alkaa seuraava koerypäs.

Tästä tuli hyvin koulupainoitteinen päivitys. Mutta mitäpä teille kuuluu?

Ei kommentteja: