tiistai 7. lokakuuta 2014

Kuulumisia pähkinänkuoressa

Mennyt muutama viikko aika äkkiä.
Viikot olen ollut koulun kanssa tekemisissä, viikonloppuina olen koittanut ottaa rentoutumisen kannalta.

Ensi viikko on syyslomaa, joten saa viikon olla heräämättä herätyskellon soittoon, eikä tarvi joka ilta selata koulukirjoja ja esittää ymmärtävänsä asioista jotain :D Taidan jopa keretä vähän laiskistumaankin, tuon viikon aikana. Saa nähdä.
Varmaan lähen Mikan matkassa töihin, heittämään etelän keikan. Vinkua Mikalle tylsyyttä, ja häiritä sen ajoa, mutta pääsen pois kotoa ja vietän aikaa Mikan kanssa. Voi mies-parkaa ;D

Olen mä kerennyt jo Mikan matkassa käymään töissä. Käytiin muutama viikko sitten lauantaina Oulussa mutka, jälleen. Tosin nyt oli kuorma-auto alla ja ihan syykin käydä Oulussa. Aamulla startattiin auto termiltä klo 8 ja valmiita oltiin illalla klo 20. Päivälle tuli pituutta, mutta mukavaa vaihtelua.Mikan purkaessa autoa Oulun terminaalilla, olin kätevä ja kävin kävelemässä siinä saman kadun varrella. Löysin naapurista kirppiksen, Ok-kirppis. Aika vasta avattu siihen ja hyvin oli tilaa käydä ja katsella. 
Heidän nettisivut ovat aika laajat, sieltä löytyy paljon tietoa kyseisestä kirpparista. Itse tykkäsin, mitä tämän yhden kerran perusteella voi sanoa. Ensivaikutelma oli hyvä.

Muutaman löydönkin tein, farkut ja kaksi paitaa. Kuvia en ole ottanut niistä, mutta perusvaatteita ne ovat. Yhteensä ne taisi maksaa 9€. Farkut olivat 5€ ja paidat 2€ kpl. Täytyy pitää jatkossakin tuo kirppis mielessä, kiva käydä muidenkin paikkakuntien kirppareilla. :)

Alasintietä jatkoin taas vähän eteenpäin, sieltä löytyy Kärkkäisen iso liike. Kävin sen pikaisesti kiertämässä, mitään ostamatta. Liikkeellä oli kamalasti ihmisiä ja kassajonotkin olivat sen mukaiset.

Mennessäni takaisin terminaalille, löysin vielä yhden kirppiksen. Se oli iso! Varmaan en ikinä ole käynyt niin isolla kirpparilla.. Pöytiä löytyi n. 300kpl, tavaraa niin laidasta laitaan. Se oli jo ehkä liian iso kirppariksi. Pöydät oli ahdettu liian täyteen, ahtaat välit liikkua. Ihmisiäkin oli tietysti paljon liikkeellä lauantaina ja siihen aikaan, että siksikin meni vähän maku kiertelyyn. Kirppis kantaa nimeä Järkikirppis ja niillekkin löytyy melko kattavat nettisivut. Pikaisen kiertämisen jälkeen, löysin kuitenkin muutaman paidan ja kaksi Torey Haydenin kirjaa. Yhteensä 10€, taisi olla 2,50€ kpl nuo löydöt.

Ilta menikin, kunhan töistä päästiin niin Mikan pikkuveljen läksiäisissä. Oli löytänyt itselleen naisen Lappeenrannasta ja nyt se sitten pakkasi loput tavarat ja muutti sinne kokonaan. Pienellä porukalla istuttiin iltaa ja ja mukavaa oli. :)Kuviin illasta, saatte tyytyä näihin muutamiin. En tiedä saako julkaista muiden naamoja blogissa, joten parempi näin päin.

Viime viikonloppu meni rauhallisesti vaan ollessa. Mika tuli lauantaina aamulla töistä ja lähti taas sunnuntaina takaisin, tällä kertaa koko viikoksi. Joudun olemaan tämän viikon itsekseni, tai siis on mulla kissa seurana. No onneksi näitä viikon reissuja ei ole kuin viiden viikon välein, että ei sinänsä paha. Ja jos jotain hyvää tästä pitää löytää, kerkiää tulemaan välillä ikäväkin, kun ei koko aikaa toista näe ;)

Eiköhän siinä ollut kuulumiset pähkinänkuoressa?

Ei kommentteja: