maanantai 20. lokakuuta 2014

Punahuulet suukon saavat?

Mä ruukaan murehtia ja pähkäillä ihan mitä vaan mieleen juolahtaa, ja tällä kertaa mun mielen päällä on ollut huulipunat. Tai lähinnä niiden käyttö.

Olen miettinyt jo jonkin aikaa, että olisi kiva käyttää punaa huulissa. Tummaa, vaaleaa, kirkasta, mitä milloinkin. Mutta se tuntuu kamalan hankalalta. En muutenkaan meikkaa kamalasti, niin ei sitten kehtaa pelkkää punaakaan laittaa huulille. Mulla on vaan semmoinen käsitys, että tarvii vähän muutakin meikkiä, kuin pelkän punan. En tiedä mistä moinen käsitys on tullut, mutta semmoinen vaan on. Kertokaa omia kokemuksia, tarviiko muu naama kovin meikkiä, jos haluaa laittaa punat huuliin?
Tuntuu turhalta parin tunnin koulupäivän takia meikata, joten puna olisi semmoinen kiva piristys kasvoille. 

No, tuo on ensimmäinen kynnys. Toinen on se kynnys, että kehtaa kulkea se puna huulilla kaupungilla, koulussa, missä vaan. Mitä ne muut ajattelee? Vaikka on ääliömäisen hölmöä miettiä sitä, mitä muut ajattelee, sitä kuitenkin tulee tehtyä liikaakin. Pienessä humalassa ja baariin mennessä, ei väliä, vaikka laitankin huulipunaa. Mutta normaali arki, tuottaa vähän mietintää.
Mutta miksi en minäkin, jos muutkin kehtaa käyttää? Käytänhän mä kynsilakkaa, ja välillä geelitkin laitan. Mutta onko kynnet helpompi piilottaa, kuin huulet? Kiinnittääkö ihmiset enemmän huomiota kynsiin, vai huuliin? Mitä itse ajattelette?

Pohdittuani taas vähän lisää, tajusin, että voin aloittaa projektin vaikka huulikiilloilla, vaaleilla ja värittömillä. Sitten kun tottuu, vaihtaa huulipuniin ja tummempiin sävyihin, jos haluaa. Tada, ongelma ratkaistu. Sitten vaan pitäisi sutia sitä maalia huulille asti. :D

Kaivelin kätköjä ja totesin, että omistan melko paljon huulille kuuluvia tuotteita. Ja niitä pitäisi saada käytettyä poiskin, ettei tarvi heittää roskiin kun vanhenevat tarpeeksi. Otin ja kuvasin kaikki, koittakaa kestää. :D

Ensiksi huulipunat, näitä on kertynyt muutamia, noh, 8kpl. Itseasiassa viimeisen muutaman vuoden aikana olen kaikki nämä ostanut, täyttä hintaa en tietenkään ole maksanut, tarjoushaukka on ollut liikkeellä ;D Kai se on aikuistuminen, joka saa ostamaan huulipunaa?


Siinäpä ne. Löytyykö tuttuja?

Huulikiiltojakin on kertynyt, ne on kivoja, mutta osa on niin limaisia, että ne ei tunnut mukavilta huulilla. Jää hiukset kiinni, kissankarvat tarttuu.. Silti niitä on tarttunut mukaan, viemään tilaa meikkipussista.

1. Smashing Lip Gloss, 06 Mango.
2. Lumene Berryfun, 12 Avoin mieli.
3. Avon ColorTrend, Romantic.
4. Golden Rose Shimmer Gloss, 52.
5. Golden Rose Shimmer Gloss, 53.

1. H&M Lip Gloss, Mrs. Two faced.
2. Jane Iredale Pure Gloss, Soft Peach.
3. Yves Rocher Plumping Sheer Gloss, 03 Mangue.
4. Avon Dazzling Diva Lip Gloss, Sparkling Crystal.
5. Yves Rocher Sexy Pulp Volume Gloss, 05 Nude Rosé.

Tulihan taas kirjoitettua. Onko joku tuote teille jo ennestään tuttu?
Kamppaileeko joku muukin näiden (hölmöjen) asioiden kanssa?

2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Mulla on sama vika en oikein kehtaa mennä ihmisten ilmoille huulipunan kanssa =)

Jenni kirjoitti...

Ihanaa tietää, että joku muukin on yhtä ujo! :)
Laitoin mä tänään huulikiiltoa, jotain edistystä :)