sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kulunut viikko

Ensimmäinen työviikko meni melkoisen nopeasti ohi.
Aloitin maanantaina Edurolla, puupuolella hommat. Kolmena päivänä viikossa olen siellä nyt toistaiseksi ainakin, katotaan tilannetta uudestaan tammikuussa kun palaan lomilta.
Ensimmäisenä päivänä oli lippujen ja lappujen täyttämistä, terveystarkastusta (jossa kului lähes 1,5h aikaa!).
Terkkari tuntui olevan aidosti kiinnostunut mun elämästä ja masennuksesta. Antoi nivaskan papereita, joista löytyy vinkkejä ja ohjeita masennuksen hoitamisen ilman lääkkeitä. Purkkivitamiinin käytön aloitinkin heti maanantaina. Iso osa vitamiineista jääkin saamatta, jos ei purkista niitä ota.

Keskiviikkona pääsin oikeasti hommiin. Suti käteen ja maalamaan jo pohjamaalattu aita pintamaaliin. Siinä menikin näppärästi koko päivä, maalin kuivumiset mukaan luettuna.


Perjantaina taas vääntäydyin paikalle, silloin annettiin uusi projekti.
Pääsin kasamaan jonkinlaista isoa ovea. Metallikehikon päälle puupaneelit ja maali lopuksi pintaan. Asiakastyö tämäkin. Monta vaihetta hommassa, joten tässäkin sai ajan kulumaan aika sujuvasti ja huomenna tämä projekti jatkuu ja luultavasti vielä keskiviikkona. Ainakin maalaus.Iltapäivällä päästiin jo aikaisemmin pois, joten linkkarit olivat kerenneet jo huristella ohi. Reippaana tyttönä ajattelin että kävelen keskustaan. Vajaa 2km tuli matkaa, tarkistin just Google Mapsista. Teki aivan hyvää, sai raikasta ulkoilmaa ja hyötyliikuntaa samaan syssyyn.


Lauantaina kävin postissa ja törmäsin vanhaan tuttuun. ;)

Miten teidän viikko meni?

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

So far so good? Onko ollu mukava päästä pitkästä alan hommiin? :)
Nyt ei vissii voi oikein olla näteillä kynseillä...? :D

Jenni kirjoitti...

Kyllähän tuo ihan mukavaa on. Haistella puun ja maalin tuoksuja :D
Pöh, mä lakkaan silti kynsiä vaikka töihin pääsinkin :D