perjantai 9. tammikuuta 2015

Kulunut viikko paketissa!

Sehän olisi taas yksi viikko lisää eletty tätäkin vuotta.
Maanantaina mulla oli vielä vapaata, joten sen päivän käytin tehokkaasti Riikan kanssa kiertelemällä alennusmyyntejä. Muutama vaatekappale sieltä tarttui mukaan, lähinnä vaan paitoja.

Tiistaina olikin kaikilla vapaata Loppiaisen takia. Se meni pääasiassa kotosalla, pakkasmittari paukkui melkein kolmessakympissä, ihan jäätävän kylmä keli. :D

Keskiviikkona menin aamusta normaalisti töihin. Soitin samalla tk:hon lääkärille aikaa, silmätulehdus iski salakavalasti ja siihen piti hakea lääkettä. Joudun pikapolille jonottamaan, eli töissä en ollut kuin tunnin verran.
Pikapoli ei aivan nimensä veroinen ole, mulla meni kolme tuntia odotellessa. :D
Tilanne kun istahdin odottamaan.. 

Torstaina mulla oli vapaa päivä taas ja se meni asioita hoidellessa. Mika tuli aamulla töistä ja käytiin kävellen liikenteessä. Kirjasto, matkahuolto ja keskustan muutamat liikkeet. Teki hyvää happihyppely.

Löysin Seppälästä laukun, vaalean ruskean. Iso ja tilava, sopii arkeen ja juhlaan. Muutaman päivän sitä mietin, hintaa ei jäänyt alennuksen jälkeen kuin 20€. Hain sen lopulta torstaina ja alennetut tuotteet olivat saaneet lisäalennuksen. Laukulle ei lopulta jäänyt hintaa kuin 12€ ja oli yksi enää jäljellä. Mä niin osaan nää hommat ;D

Tänään olin normaalisti töissä. Silmätulehdus alkaa toivottavasti jo olemaan voiton puolella. Edelleen on punainen ja vuotaa, mutta luulen että viikonlopun aikana ne lääkkeet alkaa kunnolla toimimaan. Jos ei, joudun maanantaina uudestaan "pikapolille". Toivotaan siis parasta!

Tänään maalasin töissä oven ja muutaman kuntosalille menevän painotelineen. Sitten hioin keinutuolin paikatut alueet puhtaaksi, mutta sitä pitikin vielä paikata, joten laitoin puukitin kuivumaan, sen saa maanantaina hiota ja maalata pois.

Muuten päivä menikin normaalisti, kaupassa käynnit ja Emmerdalen kattomiset.

Miten teidän viikko? :)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihana toi "kyllä mä nää hommat osaan" senkin ale-kettu! :D
Toivottavasti silmäs paranee pian! <3

Jenni kirjoitti...

;)
On silmä onneksi jo parempi :)