torstai 26. maaliskuuta 2015

Töitä oon tehnyt!

Ajattelinpa laittaa vähän viime aikojen kuulumisia töistä. Olen saanut paljon maalailla ja tuunailla huonekaluista uuden näköisiä, on ollut tuolia, potkukelkkaa ja vaikka mitä muuta. 
Pulpetit lähtivät jo kotiin viime viikolla, asiakas oli hyvin tyytyväinen :)

Tällä viikolla olenkin saanut puuhastella tuolien, potkukelkan ja pesäpallomailan kanssa.




Tuoleja oli kuusi kappaletta. Alkuperäinen väri oli valkoinen ja saman sävyiseksi asiakas ne halusi. Kevyt hionta, mahdollinen pakkelointi ja uusi hionta ja maalikerros vaan päälle. Maali oli sen verran paksua ja helposti levittyvää, että yksi kerros riitti tekemään pinnasta tasaisen ja peittävän. Maalina käytin Empire Kalustemaalia.


Seuraavana vuorossa oli potkukelkan uudelleenmaalaus. Joku sen jo hioikin ja mulle jäi se maalaus-osuus. Alkuperäinen väri taisi olla myös vihreä, ja uusi väri on tuollainen vaalean vihreä, ehkä vähän minttuun vivahtava. Maali oli mullekin tuntematon, joten se ei jäänyt mieleen. Musta osuus on maalattu Miranolilla, se tuo kivan ulkonäön tuohon ja peittää alla olevan kuluneen maalin. Huomenna tuo pitäisi lähteä kotiin ja tilalle pitäisi tulla toinen tuollainen kelkka tuunattavaksi.


Työkaveri oli tilannut itselleen pesäpallomailan ja antoi mulle vapaat kädet tuunata se. No, hetken piti miettiä että mitä sille teen ja lopulta keksinkin.
Varren maalasin mustalla maalilla, alaosan punaisella. Alaosaan lisäsin vielä mustalla maalilla pilkkuja, kuten leppäkertuilla on, sekä päähän silmät ja suun. Näin syntyi leppäkerttumaila. :D Kaikki maalit on tässäkin Miranolia.

Tänään aloitin uuden projektin, siihen liittyy vannesaha, vanerilevy ja koiran kuva. Saa nähdä mitä saan aikaiseksi ;)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Apua ihana tuo pesäpallomaila! :D Ala-asteet voisi tua siulle kaikki mailansa jotta voit maalata tuohon tyyliin ne!

Jenni kirjoitti...

Tuo olisikin loistava idea! Pitäisiköhän ottaa lähimpään ala-asteeseen yhteys jos vaikka saisi muutaman pesäpallomailan testiin? :D