tiistai 21. huhtikuuta 2015

Maalasin Minionin

Vastustaa, vastustaa tämä tekniikka tällä kertaa.
Oma uusi punainen paholainen, läppäri siis teki lakon viikonloppuna. Se sammui ja ajattelin että se päivittää itsensä ja käynnistyy kohta uudelleen. Mika sitten tajusi hetken päästä, ettei se ole päällä vieläkään. Virtanapista ei tapahtu mitään, mikään merkkivalo ei pala. Pimeä koko kone.
Tänään se lähti takuun piikkiin huoltoon, tiiä sitten kauan siinä menee.

Nyt olen Mikan koneella netissä. Olisi tuossa se mun vanhakin kone, mutta menee järki sen hitauden kanssa.. Tosin meinaa mennä järki tämän Mikankin koneen kanssa, kun tässä ei toimi muistikortinlukija. Kaivelin sitten kameran usb-piuhan jostain jemmasta ja sillä siirsin kuvat koneelle. Saa Mika laittaa tuon toimimaan, mä muuten heittäydyn lattialle ja teen itkupotkuraivarit. :D

Mutta, ihan toisiin juttuihin.
Kuten eilisessä postauksessa jo tuumasinkin, että iski maalaushalut. Tänään sitten kävin ostamassa muutaman taulupohjan ja aloin hommiin.

Ensiksi hain kuvan netistä, minkä mukaan alan piirtämään. Hahmottelin ensin lyijykynällä hahmon kokonaisuudessaan ja lopuksi maalasin ja ihan viimeisenä rajasin mustalla värillä hahmon ääriviivat, sekä muut kohdat. Tuli melko kivan näköinen, vaikka itse sanonkin.
Lyijykynäversio.

Lopullinen versio.
Maaleina käytin ihan tavallisia akryylimaaleja.

Oli mukavaa päästää luovuus valloilleen. :)

Ei kommentteja: