keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Se on jotain punaista ja metallista. Se on jotain hiljaista ja nopeaa.

Materialisti täällä hei! Ja melko tyytyväinen semmoinen ;D

Olen tässä jonkin aikaa tuumaillut itsekseni ääneen ja mielessäni, että tietokoneeni alkaa olla uransa lopussa. Reilu kaksivuotias HP, hurisee ja lämpenee kun kauan on kone päällä. Koneen kun irroittaa laturista, se sammuu samantien ja jos haluan kuunnella musiikkia koneelta, kaiuttimet toimii jos koneen käynnistää uudelleen. Jep, mun hermoilla tämä kaikki. Ei hyvä :D

Nakitin Mikan makutuomariksi ja annoin ainoan kriteerini, se on oltava kivan värinen. Ei kelpaa harmaa, musta, hopea, juurikin ne yleisimmät läppäreiden värit. Mulla on niitä ollut liikaa. Tablettikin on valkoinen ja se on siksi mun näköinen, Mika osasi senkin valita niin hyvin.

Kaikessa hiljaisuudessa Mika näppäili tilauksen sisään ja sitten alettiin kyttäämään lähetystunnuksen avulla missä paketti menee. Mikahan paljasti vasta eilen, että oli tilannut tämän koneen ja tänään kone oli postissa. Yritti salata koko homman ja menin sen vahingossa tajuamaan, että mistä on kyse. Hups :D

Merkkikin vaihtui kerrasta. Edelliset koneeni ovat olleet Hp:n koneita ja tämä uusi on Asus. Mulle melko tuntematon merkki, Mikalla on tämän merkin kone ja taitaa Riikallakin olla, mutta muuta en osaa sanoa. 


Ihana punainen. Metallipunainen taitaa olla, salama vääristää väriä. Oikein kiva. Käyttöjärjestelmä taitaa olla Windows 8, ainakin monissa Nokian Lumioissa on tuo sama käyttis ja muistaakseni tuo 8 on just tämä sama. Mä olen ihan uuno näissä..
Hyvin älypuhelinmainen alkunäyttö, mutta kyllä se "normaali" alkunäyttökin tästä löytyy, se mihin on totuttu aikaisemmissa läppäreissä. -Ainakin mä olen tottunut. Puhelimessa on aivan eri järjestelmä, joten siksikin tämä on ihan uusi mulle. :D

Useimmiten kun uudella koneella, kenen tahansa kirjoittaa, sormet hakee näppäimistöstä oikeita kirjaimia ja monelta harhalyönniltä ei vältytä. Tässä on hyvin helppoa kirjoittaa nopeastikin, siihen mihin on tottunut ja harvoin sormet eksyy väärille nappuloille.

Paljon tässä on vielä opiskeltavaa, mutta perusjutut on hallussa. On muuten mukava tunne, kun ohjelmat ei pätki, eikä tarvi arvailla, että toimiiko kaiuttimet. Jes!

1 kommentti:

eekku kirjoitti...

Onnea uudesta koneesta