keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Tennarivarastoni

Ihan kuin vaivihkaa on mun kenkäkaappiin päässyt livahtamaan kenkiä, joista en uskonut tykkääväni aidosti.
Korkokengille tapahtui samanlainen temppu joitakin vuosia sitten, kun tajusin että ne on kivoja ja saa itsellekin kivan olon päälle.

Näitä kenkiä ei korkokengiksi voi mitenkään kutsua, ne ovat liian mukavat jalassa ollaakseen korkkareita.

Tennarit, tossut..
Tänä kesänä se villitys on tarttunut minuunkin. Omistan kuudet parit tennareita, tylsästi mustia, valkoisia ja pinkkejä.
Nuo ovat mukavat jalassa, töissä varsinkin kun olen kuusi tuntia jaloillani päivittäin. Niitä saa kivoissa väreissä, erilaisilla kuoseilla ja laajoilla hintahaarukoilla.

Olen tyytynyt halvemman pään tennareihin. Niillä mä pärjään aivan hyvin, kestää konepesuakin ja kestävät minun käytössä useamman kesän.

Nämä ovat hyviä vähän viileämmän sään kengiksi, kun talvikengät ovat liian kuumat ja ballerinat ovat liian kylmät käyttää. Tai vaan ei jaksa panostaa kenkiin juuri sinä päivänä, nämä ovat hyvät siihenkin.


Hoksasin kun kuvasin näitä, että ovat somasti värijärjestyksessä ja saman värisiäkin vielä. Hupsista.
Ostopaikat ovat H&M, Tarjoustalo, saatu työkaverilta, Seppälä, Anttila ja Prisma. Hintahaarukka 0-20€.

Mites te? Kuulutteko tekin siihen 80% ihmisistä, jotka käyttävät tennareita? :D

2 kommenttia:

Koivulan emäntä kirjoitti...

Hahahahah! Täällä toinen tennarien rakastaja. Tosin mä oon ihan villiintynyt converseista. Muuhun mulla ei sitten olekaan enää varaa. Omistan varmaan 10 paria conseja. On talvi, kesä, syys. On nahkasia, pitkävartisia. On lite versioita. <3 Niillä on vaan niin ihana kävellä! :D

Jenni kirjoitti...

Hyvä hyvä, etten ole ainut tennareiden ystävä. :D
Nuo ovatkin turhan helpot laittaa aamulla jalkaan kun lähtee töihin. Toki, nuo ovat maailman parhaat jalassa kun joutuu koko päivän seisomaan töissä. :D Puolensa ja puolensa.