tiistai 21. heinäkuuta 2015

Keskisen ostokset

Olen ollut äärimmäisen huono bloggaaja. Heinäkuu on mennyt melko kiireisesti ohi ja eletään jo 21. päivää. En ole kerennyt tänne kirjoittamaan tätä ennen, Neiti K oli täällä pari viikkoa ja se pari viikkoa meni nopeaa. 
Useampi tuhat kilometriä on tullut istuttua autossa ja kieltämättä on ollut rankkaa. Mä olen tällä hetkellä melko väsynyt.

Nyt kuitenkin kirjoitan reissun ostoksista. Käytiin sunnuntaina ostoshelvetissä nimeltä Keskisen Kyläkauppa. Hitosti porukkaa, joka paikassa jonoa ja mölyä. 
Kosmetiikan takia mä sinne halusin, etenkin Essencen tuotteiden takia. Vielä näitä ei saa Rovaniemeltä mistään, mutta toivottavasti ne rantautuu tännekin asti. Muut tuotteet saa täältä Rovaniemeltäkin, tai netistä tilattuna, eikä jäänyt vaikutelmaa että Keskiseltä saisi yhtään sen halvemmalla kuin muualta.

Kannatti käydä! Edullisia ostoksia Essenceltä ja materialismionni kukoistaa.

Essencen the Gel nail polish, hintaa 1,99€ kpl.
27 Don´t be Shy! 05 Sweet as Candy.
Essence Effect nail polish, 2,49€ kpl.
22 I <3 Magic.

Ostin Essenceltä myös muutaman meikkituotteen.
Quattro-niminen luomivärinelikko, 07 Over the Taupe. 3,69€ kpl.

Kaksi vedenkestävää ripsiväriä. Get Big! Lashes 3,09€ ja All Eyes on Me 2,49€. Tänään kokeilin tuota Get Big Lashes-ripsaria ja totesin sen aivan hyväksi tuotteeksi, vaikka onkin edullinen hinta.
Kerroksia on kaksi kummassakin silmässä. Kyllä tämä hintansa haukkuu heti jo alkuunsa.

Sitten vielä ostin kokeiluun Essencen Make me Brown-kulmakarvageelin. Sävyssä 01 Blondy Browns. 3,09€ kpl. Tätä en ole vielä testannut.

Kosmetiikkaosastolta löytyi myös kaksi suihkusaippuaa. Mango&Papaya kylpy- ja suihkusaippua, 1,95€ ja Lumenen kuoriva suihkugeeli, 2,95€.

Poistomyyntiteltasta tarttui mukaan Facebookista tuttu kissahahmo. Pusheen-toppi. 4€.
Ihana, koin pienen rakastumisen kun näin tämän, joten piti se yllättää itsensä ja ehkäpä Mikakin ja ostaa pois. :D Ihanaihana!

Kirjoittelen matkakuulumisia tässä jossain vaiheessa, kun saan kuvat katottua läpi. Niitähän ei kertynyt kuin yli 500 kpl. Palataan :)