torstai 30. heinäkuuta 2015

Miksi ostaa kallista, kun halvallakin saa hyvää?

Siinäpä illan pikainen kysymys.

Vaikka sanotaankin, ettei halvalla saa hyvää, niin kyllä se joissain jutuissa on puppua.
Halvalla saa hyvää ja monessakin tuotteessa.

Olen aina tykännyt edullisista ostoksista, varmasti jokainen meistä? Suurimmaksi osaksi ostan vaatteeni kirpparilta tai alennuksesta kaupasta. Harvoin ostan mitään normaalihintaisena, mutta jos ostan, nekin ostokset ovat 5€-25€ kpl. Itselle on hankalaa ostaa mitään kalliimpaa normaalihintaisena, mutta jos ostan Mikalle vaikkapa jotain, en juurikaan hinnasta välitä. Totta kai katson hintaa, en laita satoja euroja kerrallaan, mutta useita kymppejä yhteensä tai erikseen menee helposti lahjoihin. Itselle ei raaski ostaa kallista. En tiedä mikä siinä on, mutta näin se on. :D

Käytän päivittäin, viikoittain, kuukausittain tuotteita, joita saa kaupasta kalliimmallakin. Monesti ruokaostokset ovatkin edullisilta merkeiltä, mutta on joitain tuotteita, joiden hinnasta en tingi. Esimerkiksi maito, raejuusto, jauheliha. Ostan tiettyä noilta kolmelta ja makueron huomaa siihen edulliseen verrattuna. Muuten suosin edullisia merkkejä, jos vaan pystyn ja löydän hyvän tuotteen.

Listaan tähän tuotteita, niitä edullisia, joita käytän viikottain, melkein joka päivä. Hintahaarukka on 1€-10€. Kosmetiikasta on kyse.

Sekalainen seurakunta kosmetiikkaa. Osan olettekin jo tavanneet blogissa, osa taitaa olla uusia tuttavuuksia täällä.

Doven ihanat suihkusaippuat. Tuoksuvat hyvälle, jättävät ihon pehmeäksi ja hyväntuoksuiselle. Hintakaan ei ole korkea, 2€ kpl. Edullinen, itsensä hemmotteluhetki.

Essencen kosmetiikka. Kynsilakat, luomivärit, ripsivärit. Hintahaarukka 2€-4€ kpl. Näppärää ja toimivaa kosmetiikkaa muutamalla kolikolla.
Samaan kategoriaan saa laittaa H&M:n kosmetiikka. Luomivärit ja huulipunakynät sekä luomivärin pohjustaja ovat hyvin toimivia mulla. Kuten myös suihkusaippuaa olen löytänyt. Ja se tuoksu taas. Nam. 2€-5€ kpl. 

Rainbown ihokarvojenajogeeli. Purkissa on tavaraa 200ml, hinta oli n.3€ luokkaa. Ajaa saman asian, kuten myös kalliimmat Veet-tuotteet.

Nivean sekaiholle tarkoitettu päivävoide ja puhdistusgeeli. 4,50-7€ kpl, riippuen ostopaikasta. Löysin edullisemman vaihtoehdon Lumenen vastaaville tuotteille ja tuntuu sopivan mun iholle nuo. Nivealta myös olen löytänyt puhdistusmaidon ja kasvoveden, sekä vedenkestävälle meikille tarkoittettu meikinpoistoaine. Puhdistaa meikit, eikä rasita silmänympärysihoa.

Gina Tricotilta olen löytänyt kynsilakkoja. Hintaansa nähden ovat laadukkaita ja värimaailmakin on melko laaja. Ginassa on lähes aina tarjous 3kpl kynsilakkoja 10€ ja sen tarjouksen käytän hyödyksi, jos vaan löytyy kolme kivaa kynsilakkaa. Aluslakka on hyvää myös, käytän sitä ainoastaan kun lakkaan kynsiä. Muiden merkkien aluslakkoihin en ole koskenutkaan. :D

Kynsilakanpoistoaineessa suosin X-tran kynsilakanpoistoainetta. Tarpeeksi jämerää tavaraa glittereille, 200ml purkissa tavaraa ja hintakin on edullinen n.1,50€ pullo.
X-tralta suosin myös vanulappuja. Pitkässä tuubissa on 120 kpl vanulappuja. Poistan näillä meikit ja kynsilakat. Tuubilla on hintaa n.1€.

Käytän myös Lidlin pumppupullossa olevaa poistoainetta. Pullossa on 200ml ainetta ja hintakin on 2€ pullo. Cien-merkkinen. Löytyy sininen versio, asetoninen ja vaaleanpunainen versio, asetoniton.

Olipa sepustus. :D
Käytättekö te jotain samoja tuotteita, vai oletteko löytäneet muita edullisen linjan tuotteita? Suosittele!

1 kommentti:

eekku kirjoitti...

Suosin myös edullisia tuotteita ja ei se aina tosiaan ole että halvalla ei sais hyvää =)
Lidlin lakanpoistoainetta käytän itekki ja välillä myös tuota x-tra