tiistai 15. syyskuuta 2015

Pieniä hankintoja kotiin

Tämä syksyn aika on tänä vuonna ollut mulle kuin kevätaika.
Halu tehdä muutoksia, vanhaa pois ja uutta tilalle. Eikös se yleensä iske juurikin keväällä, kun luonto heräilee uuteen kevääseen? Ainakin itse yhdistän sen sinne.

Tämä voisi olla myös "pesänrakennusviettiä", jos siis olisin raskaana. Väitetään että kun odottava äiti alkaa puuhaamaan asuntoa uusiksi, siivoilee ja järjestelee ennen vauvan syntymää, tätä kutsutaan pesänrakennusvietiksi. En muista oliko Neitiä odottaessa tätä, mutta mä saan näitä puuskia muutenkin ihan ilman raskauttakin. :D

Nyt on semmoinen puuska. Kynsilakat saivat uuden laatikoston jo..

Räjäytin vaatekaapin ja karsin pois vaatteita joita en enää käytä. Tänään vein Uffin keräyslaatikkoon neljä pussillista vaatteita. Joukossa oli edellisen penkomisen jäljiltä vaatteita. Ruukaan kerätä hylätyksi joutuneita vaatteita jonkin aikaa yhteen kasaan ja viedä kaikki kerralla pois. En jaksa kirpparilla niitä koittaa myydä, pääsen niin paljon helpommalla kun nakon pussit autoon ja ajan Uffin laatikolle. Bye, bye vaatteet!

Tänään käytin vapaapäivän tehokkaasti.
Anttilasta kävin ostamassa keittiöön uudet patalaput. Edelliset alkoivat olemaan edelliset ja keittiö kaipaa uutta väriä.
Vaaleanpunaista. :3
Patakinnas 4€ kpl ja patalaput 4€ 2kpl.

Olen pitkään haaveillut jalkalampusta olohuoneen nurkkaan ja juurikin siihen nurkkaan, jossa on sohvan mukavin kohta. Nyt Anttilassa käydessäni huomasin plussatarjouksessa olevia jalkalamppuja. Hintaa ei jäänyt kuin 25€, joten hyvin tyytyväisenä kiikutin paketin kotiin.
Nyt on lukunurkkaus pimeille talvi-illoille valmis!

Samalla kun vein vaatepussit kierrätykseen, kävin kattomassa Citymarketin Mammuttimarkkinat. Ostin perusjuttuja meikinpoistoaineesta jauhelihaan.

Sekin on ollut suunnitelmissa, että ostaa sänkyyn muutaman lakanan lisää. Saisi karsittua pois kuluneimpia ja niitä mitkä ei enää oikein innosta.
Cittaria kiertäessäni löysin tarjouksesta pussilakanasettejä 15€ kpl. Parivuoteen aluslakana taisi olla sekin tarjouksessa, kun ei maksanut kuin 10€ ja se minusta on normaalia edullisempi hinta noin isolle lakanalle.
Nyt on makuuhuoneeseenkin päivitetty lakanakaappia uusilla väreillä. Ja edullisemmin pääsin, kuin normaalihintaisilla.
Pussilakanasetit Pirta-merkkiset. Sisältää tyynyliinan ja pussilakanan, 15€ kpl.
Anno-merkkinen parivuoteen lakana, 10€.

Gina Tricotilla kävin myös. Kävin ostamassa uuden aluslakan, vanhan loppumaisillaan olevan kaveriksi ja korvakorut, joita olen hetken jo harkinnut.
Aluslakka 3,95€ ja korvakorut 5,95€.

Onko teilläkin tämmöisiä puuskia? :D

1 kommentti:

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia