keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Syksy saa tulla!

Pienen ostospäivityksen aika!
Nyt saa syksy tulla oikeasti, koska Kela ja työpaikka halusivat jatkaa mun kuntoutusta toiset 60 arkipäivää. Marraskuun 20. päivä on viimeinen tältä osalta, sen jälkeen en tiedä mitä alan tekemään, mutta ei mietitä sitä vielä.

Syksy saa tulla myös senkin suhteen, että olen päivittänyt vähän meikkipussin sisältöä.

Luottopuuterini on lähes loppu, joten kävin eilen Kicksissä ostamassa uuden puuterin. Myyjä sai mut ostamaan kivipuuterin sijaan meikkipuuterin, jossa on meikkivoide ja puuteri yhdistettynä. Laiskana meikkaajana ja aamu-unisena ihmisenä, tämmöinen combo sopii mulle oikein hyvin. Muutaman kerran pikaisesti kokeiltuani, meikkipuuteri vaikuttaa oikein hyvältä. Eiköhän meistä kavereita tule. :)

Ostin Lumenen Matt Powder Foundation-meikkipuuterin sävyssä 01 Cream Beige, Inkiväärikerma. 17,90€.
Samalla reissulla ostin myös kajal-kynän, joka kestää kauemminkin kuin tunnin siistinä. Siihen myyjä suositteli Isadoran Inliner Kajalia. Mustan kajalin sijaan valitsin tumman ruskean. Päiväkäytöön sopivampi, kuin musta vahva rajaus, joka sopii paremmin iltakäyttöön. En ole koskaan muun värisiä rajauksia käyttänyt kuin mustia, joten tuo ruskea tuo mukavaa ja ehkä turvallisen "syrjähypyn" rajausten maailmassa.

Sävyn nimi on 52 Indian Dark Brown.
Tänään tätä oli silmissä ja hyvin kesti koko työpäivän leviämättä. Hintaa oli 10,10€ ja mun käytössä tämä tulee kestämään pitkää. Kajalin käyttö ei mullakaan ole jokapäiväistä.

Tänään kävin Prismassa ja ostin Iberon meikkisiveltimen. Peitevärisiveltimenä tuo myytiin.Ajattelin että tämä voisi toimia peiteaineelle, jota käytän tummien silmänalusten peittämiseen. Kädelle testaamiseen tämä toimi aivan hyvin, joten luulen, että toimii myös silmien allakin. Hintaa oli n.7€.

Syksy saa tulla myös siksikin, että olen varautunut lämpimästi siihen.

Tilasin viime viikolla kunnon takin. Mustan parkatakin, joka sopii siihen vaiheeseen vuotta, kun nahkatakki on liian kylmä päällä pidettäväksi ja toppatakki on liian kuuma päällä pidettäväksi.
Kuva nettikaupan sivuilta.

Tänään löysin Prismasta myöskin kaulahuivin ja pipon. Kummatkin ovat ohutta trikoota, mutta silti sopivia syys-säähän. Taitavat olla viime vuoden mallistoa, kun olivat -70% alennuksessa. Hintaa niille jäi muutaman euron kappaleelta ja ovat kivan värisetkin vielä. Tyytyväisenä kiikutin mukanani kassalle. :D

Tämmöisiä hankintoja tähän alkukuuhun. Oletteko te varautuneet jo tulevaan syksyyn? Millä tavalla? :)

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia

Hanna Katriina kirjoitti...

Kuulostaapa hyvältä tuo Isadoran kajal, kiitos vinkistä! :)

Jenni kirjoitti...

Jep, yllätyin itsekin miten hyvä se oli. Itkemistä se tuskin kestää, mutta Isadoralla taitaa olla vedenkestäviäkin kajaleita. Ainakin se myyjä puhui sen suuntaan. ? :D