keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Messuilua ja messuilun ostoksia

Alkaa olemaan tämäkin emäntä pikku hiljaa elävien kirjoissa.
Maanantaina saavuin takaisin Rovaniemen korkeudelle ja on ollut pientä reissuväsymystä.

Pääsin tänä vuonna käymään I Love Me-messuilla. Voitin Instagramin kautta liput. Kissisheini arpoi kaksi lippua ja mua suosi arpaonni.

Nyt on messut messuiltu ja reissu oli kiva!
Kävijöitä kolmen päivän aikana messuilla oli 50 000 kpl. Ihan hyvin minusta.

Lauantaina käytiin messuilla ekan kerran. Porukkaa oli joka paikka täynnä ja sai jonotella parhaimmillaan vartinkin kassalle.
Melko nopeasti tuli koluttua läpi itseään kiinnostavat kojut. Intoa laski juurikin tuo ihmispaljous ja väsymys edelliseltä illalta.
Sunnuntaille ostettiin edulliset 5€ liput. Löydettiin toinenkin puoli, jossa oli lisää osastoja. Ei löydetty kaikkea vielä kun käytiin lauantaina kiertämässä. :D
Sunnuntaina ei ollut niin kamalasti ihmisiä liikkeellä ja silloin jaksoikin vähän paremmin kiertää paikkoja ja tehdä vielä viime hetken ostoksia.
Kuvasaldo jäi vähäiseksi. Huono bloggaaja olen, mutta ei voi mitään.

Lähdin messuille lähinnä kynsilakkojen ja Essencen tuotteiden perässä. Opin lakkojakin katselin, mutta värimaailma oli melko tylsä, ei ollut mitään mikä olisi iskenyt minuun.
Löysin myös uuden lakkatuttavuuden. Vanha merkkihän tuo jo on, mutta mulle uusi. SinfulColors-nimisiä kynsilakkoja. Olivat tarjouksessa 3kpl 10€ ja värit olivat houkuttelevia, joten pitihän se ostaa testiin. Ymmärsin että näitä samoja saa myös Prismoistakin?

Mutta, mennäänpä niihin ostoksiin!
SinfulColors: Green Ocean, Starry Night, Bali Mist.
Depend: 393, 428, 041.

Essence: 02 Bubble Gum, 12 Mandarine Bay, 43 Girl's Best Friend, 49 Turn The Lights On, 31 #rebel, 26 Matt About You.

Essencen hyllyssä tartuin näihin ripsiväreihin. Kesällä ostin Tuurista testiin kyseisen ripsivärin, hinta ei ollut kuin 3€, joten ei ole iso menetys jos ei toimikaan. Yllätyin kuitenkin hyvin positiivisesti, tämä toimii todella hyvin mun käytössä ja on iltaisin helppo puhdistaa pois. Tästä tuli mun luottotuote ripsilleni. Täällä ei ole Essencen jälleenmyyjää lähellä missään, siksi näitä keräsin näin monta mukaani. Eipä tarvitse huolehtia ripsiväreistä hetkeen. :D

Se huono puoli Essencen messuosastolla oli se, että tuotteista ei ollut testereitä, joten ihmiset availivat meikkituotteita ja katsoivat ne läpi ja laittoivat takaisin hyllyyn. Näin tapahtui etenkin ripsivärien kohdalla. Kerran avattu, on lopullisesti avattu. Toivon, ettei minun ostamia ole availtu kovin. Koitin kyllä valita takana olevia tuotteita, välttääkseni juurikin tuon availun.

Käytiin keskustassakin kaupoilla. Valinnanvaraa oli niin kamalasti, ettei oikein osannut mitään etsiäkään. Pikkuisen enemmän kauppoja kuin täällä Rovaniemellä. :D
Käytiin Ninja-nimisessä korukaupassa. Se koitui mun kohtaloksi, nimittäin siellä oli ota 3, maksa 2-tarjous. Ostin kolmet korvakorut kahden hinnalla. Ei huono diili.

Mites te?
Kävittekö messuilla? Mitä tarttui mukaan? :)

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kävin lauantaina ja mun ostokset vähäiset ja näkyy blogissa

Hanna Katriina kirjoitti...

Oih, ihania lakkoja! Varsinkin nuo SinfulColors -lakat näyttävät todella kivoilta. Mutta yyh, inhottavaa tuo, että ihmiset availevat tuotteita!

Jenni kirjoitti...

Pitääpä käydä kurkkaamassa Eekku! :)

Joo, lakat ovat kivoja, mutta juurikin tuo tuotteiden availu. Murrrrr.