keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Viikonloppu

Olipa viikonloppuna mukavaa vaihtelua tähän arkielämään. Lauantaina olin vielä normaalisti töissä sen kuusi tuntia, mitä liikekin on auki lauantaisin.

Mika haki mut töistä ja suunnattiin auto kohti mökkiä. Mökki on 45km:n päässä Rovaniemeltä, ettei matkakaan ollut pitkä.

Kerättiin porukka kasaan ja mentiin sinne viikonlopuksi. Osa olikin ollut jo perjantaista asti siellä, me mentiin vasta lauantaina, kun kummallakin oli työpäivä.

Tarkoitus oli istua iltaa porukalla, saunoa ja syödä hyvin ja olla vaan. Ihan hyvin se kyllä onnistuikin.

Lauantaina tehtiin lohta nuotion äärellä ja syötiinkin siinä. Koko ilta tuli oltua ulkona, nuotion ääressä oli lämmin istua, vaikka ulkona ilta pimeni ja kylmeni. Sitten saunaan ja vielä vähän istumista mökissä sisällä ja jutellen niitä näitä. Ajoissa nukkumaan.


Nukuin itse vähän huonosti ja heräsin päänsärkyyn, ei kuitenkaan siideristä johtuvaan.
Sunnuntai meni leppoisasti niitä näitä puuhaillessa ja iltapäivällä lähdettiin takaisin kohti Rovaniemeä. Mikalla oli aikainen lähtö töihin yötä vasten.

Uni maistui sunnuntaina kummasti. Työviikon univelat painoi päälle ja mökillä tuli nukuttua huonosti, joten ei kauaa tarvinnut odotella unta saapuvaksi. Pienen välikuoleman tein jo sohvalla kun Mika pelasi omalla koneellaan. Pikkuisen saattoi väsyttää. :DMikan täti teki mulle villasukat, ne pääsi heti testiin. Lämpimät olivat. :3


Siinä vähän sunnuntain puuhailuja. 
Lampi on kasvattanut melko paksun jääkerroksen pinnalleen. Hetken sai vasaralla takoa, ennen kuin meni rikki.


Miten teidän viikonloppu meni?

Ei kommentteja: