maanantai 2. marraskuuta 2015

Elite Models

Se pyörähti marraskuukin kalenterissa paikoilleen. Vielä muutama viikko töitä ja toistaiseksi en tiedä mitä alan tekemään. Luultavasti koitan oman alan töitä etsiskellä ja samalla olla ressaamatta siitä liikoja. No, enpä mieti sitä vielä.

Kävin viime viikolla Piian luona, se värjäsi juurikasvun piiloon ja lyhensi muutaman sentin hiuksia. Latvat olivat taas huonossa kunnossa. Takkuuntuivat työpäivän aikana herkästi, jos olivat auki. Ja jos oli hupullinen paita päällä, hupun kohdalta hiuksissa oli hirveä takkupallo. Saa nähdä kauan menee, kun taas alkaa takkuuntumaan. Mulla vaikuttaa hiuslaatukin takkuuntumiseen. 

Värjäyksen jälkeen pyörähdin Anttilassa mutkan. Poskipunasivellintä lähdin sieltä katsomaan ja löysinkin sen.
Elite Models-merkkiselle hyllylle eksyin ja otin mukaani heidän poskipunasiveltimen, huulipunan ja kajal-kynän.

Merkki on hämärästi tuttu ennestään, mutta kokemusta mulla ei ole. Anttilassa oli ilmesesti poistomyynti tai vastaava, kun meikit olivat alennuksessa. Puoleen hintaan ne siitä hyllystä lähti ja siksi muutaman tuotteen ostinkin. 
Siveltimen karva ei ole niin pehmeä kuin vaikka H&M:n vastaavassa sivelimessä, se hiukan yllätti, mutta muuten aivan mainio. Hinta oli 6-7€ ja normaalihintainen.
Huulipuna kantaa samaa merkkiä. Elite Models French Kiss, sävyssä Passion.
Sävyjä oli muumia erilaisia ja tämä Passion alkoi kiinnostamaan mua niin paljon, että vein sen lopulta kassalle. Kotona kokeiltuani, totesin että se vaikuttaa hyvältä sävyltä. Sopivan vaalea arkiseenkin käyttöön. Huulilla puna vaikutti kosteuttavalta, hieman rohtuneille huulille kun sitä levitin, huomasi eron heti. Kuin huulirasvaa olisi levittänyt. Kiilto on hyvä, ainakin mitä kameran salamaan on uskominen. :D
Oikein kiva arkipuna. Hinta oli 4€ alennuksen jälkeen.
Tölväsin korkilla kivan kolon tuohon punaan. :P


Kajalin väitetään olevan vedenkestävää ja kyllä se sitä taitaa ollakin. Kädelle testasin, niin aika tiukkaan se siihen iholle jää. Kajal on hiukan hopeaan taittuva musta, pienellä shimmerillä. Mulla on ollut vastaanlainen tuote Avonilta, mutta siinä on niin voimakas se glitteri, että se varisee pois päivän aikana ja naama kimmeltää kivasti. Tämä ei sitä tee, ainakaan ekan testin perusteella.

Elite Models Intensity, sävyssä Secret Grey.
Hinta tälläkin 4€ alennuksen jälkeen.

Onko teillä kokemusta kyseisestä merkistä?

Ei kommentteja: