sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Pieniä kuulumisia

Niin se on taas yksi ovi suljettu elämässä. 
Mulla loppui työt perjantaina. Kelan myöntämät kuntoutuspäivät tulivat täyteen ja nyt mun pitäisi olla kutakuinkin työkykyinen. Ekan pätkän vietin Edurolla ja loput pätkät olin Värissä ja Matossa.

Nyt on vähän mieli maassa, kun tulevaisuus mietityttää. Kun ei olekaan yhtäkkiä tarvetta/syytä nousta aamulla. On aikaa vaikka ja mille, mutta ei ainakaan vielä tule mieleen, mille sitä alkaisi. Silloin kun on töissä, on mielessä paljonkin juttuja, joita tekee sitten kun ei ole töissä. Nyt kun ei tarvi mennä töihin, yksikään tekeminen ei innosta.
No, ehkä pitää vähän sopeutua tähän tilanteeseen ja miettiä sitten uudestaan.

Töitä täytyy toki etsiä, mutta minun alalla ei tämä työllisyystilanne ole kaikkein parhain. Kuten ei monella muullakaan alalla. Jotain satunnaista keikkahommaa kärsii tehdä, ennenkuin Kelan työttömyysturva kärsii. Tyhjää parempi sekin.

Aloitin viime viikolla kasamaan sukupuuta My Heritage-sivustolle. Ilmainen tiettyyn rajaan asti, se vähän on huono puoli tuossa sivustossa. Jos haluan nähä muiden sukupuuta, etenkin niiden puita, joista tulee samoja osumia minun puuhun, siitä pitäisi maksaa kuukaudessa tietty summa. Käsitin myös, että se pitää maksaa kerralla vuodeksi eteenpäin, joten mä en ainakaan saa täyttä hyötyä tuosta. Harmi, kiinnostaisi tutkia omaa sukua vähän pidemmällekin.

Onko kukaan teistä tehnyt sukututkimusta ikinä? Mistä aloititte? Kiinnostaisi kovasti itseä, mutta en tiedä mistä aloitan. 

Olen aikaisemminkin, joskus Kirpun syntymän aikaan tehnyt vastaavaa, samaiselle sivustolle. Se sitten unohtui ja intokin vähän loppui kesken, kun en osannut hakea tietoja mistään.
Tässä porukassa olisikin tutkimista. 

1 kommentti:

eekku kirjoitti...

Toivottavasti löytäisit jonkin työpaikan