maanantai 4. tammikuuta 2016

Joulu + Uusi Vuosi

Kivaa alkuvuotta 2016 kaikille. Myös niillekin, jotka lukee tätä salassa.

Joulu tuli ja meni.
Vietettiin se rauhassa Pellossa. Lähes kaikki porsaat olivat saapuneet kotiin, ainoastaan pikkuveli joutui olemaan joulun töissä.

Joulu meni hyvin ja tukevasti. Äiti piti huolen, että pöytä on koreana ja suklaa ei lopu kesken. Mikakin ihmetteli sitä, että joka paikassa on suklaata. Kupeissa pitkin taloa. Mutta, ei kuulemma haitanut yhtään. :D Niin on joka vuosi ja saa syödä suklaata vaikka aamupalaksikin.

Aattona tosiaan ajettiin Pelloon. Keli oli hyvä, eikä liikennettä tossa välillä ollut pahastikaan. Joulupäivänä jo ajettiin pois, Tapaninpäivänä oli menoa tässä kaupungissa. Keli oli kamala. Vettä satanut koko päivän ja illalla kun lähdettiin ajamaan, hyvä jos renkaat totteli ohjausta. Tie aivan peilijäällä, eikä kärsinyt jarruttaa, eikä kyllä painaa kaasuakaan. Onneksi Mika ajaa työkseen rekkaa, oli luottavainen olo kyydissä. Mutta kyllä ne muutkin autot ajoivat hyvinkin rauhallisesti. :D

Aatto meni ollessa, pelaillessa pelejä porukalla, minttukaakaota nauttien ja hyvää ruokaa. Illalla katsottiin Samu-sirkan Joulutervehdys, se perinteinen ohjelma aattona.
Illalla käytiin hautausmaalla. Vietiin muistolehtoon viisi kynttilää, jokaiselle muistettavalle omansa. <3 Hautausmaalla oli kaunista. Niin paljon kynttilöitä ja luminen maisema. Ihmisiäkään ei ollut kamalasti enää siihen aikaa liikkeellä. Ei haitannut yhtään.
Kävi se joulupukkikin, no ei se oikeastaan, jätti vaan lahjat kuusen alle. Eipä kukaan meillä enää siihen ukkeliin usko, joten pikkuveli oli tänä vuonna saanut olla laittamassa lahjoja illalla kuusen alle. Se oli jännää se, kun itsekin pääsi siihen mukaan. Kirppua varten pidetään perinnettä edelleen yllä. Että se joulupukki on olemassa. ;)

Olen ollut tänä vuonna kiltisti, kun kuusen alla oli mullekin paketteja.

Sain äidiltä kaksi kakkuvuokaa. Toinen on kuivakakuille ja toisella voi tehdä vaikka täytekakun pohjan.
Ne onkin olleet ostoslistalla jo pitkään, joten nyt ne voi ruksia pois. :3
Ihana siskoni antoi korvakorut. Mulla ei ollut hälle mitään. :( Jos olisin tienyt.. prkl. :D <3
Mikalta sain monta pientä pakettia.
Sain Leena Lehtolaisen uusimman kirjan, Surunpotku. Luin sen viikossa. Oli hyvä. :D
Sitten sain Muumimukin. Nuuskamuikkunen.
Sitten sain marmorikynttilöitä kaksi kappaletta. Raaskinkohan edes polttaa näitä.. En ole ikinä ennen omistanut tämmöisiä, en ole raaskinut itselleni ostaa, vaikka kynttilöitä poltankin usein.
Sitten sain vielä Niken tuoksun. Mulla on sama jo dödönä ja nyt on tuoksunakin. :)
Riikalta sain myös pienen paketin.
Se sisälsi tuoksukynttilöitä viisi kappaletta, kaksi kynsilakkaa ja suihkugeeliä pienen pullon.
Opi - Skating On Thin Ice-Land, The Body Shop mansikan tuoksuinen suihkugeeli ja Essie - Hubby For Dessert. Suihkugeelin tuoksu on aivan ihana ja harkitsinkin jo, että pitää ostaa isompi pullo tuota, kun tuo loppuu. :D

Uusi vuosi meni pienissä häissä. Kaikkien yllätykseksi Mikan serkku meni naimisiin ja niissä kekkereissä se ilta ja yö kuluikin. Juhlat olivat pienet, ruoka oli hyvää ja juotavaakin oli riittävästi.

Puolilta öin paukautin skumpan auki ja raketin taivaalle, Mika istui sulhasen kanssa saunassa. :D

Siinä ne hurjimmat tällä erää. :)

Ei kommentteja: