keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Myöhäisyön päivitys.

Hyvää yötä! Tai huomenta?
On hieman unirytmi sekaisin. No, eipä se haittaa, äkkiä sen saa taas kohdilleen jos tarve tulee.

Lakkasin eilen kynnet. Kävin hakemassa inspiraatiota Pinterestistä ja hetken selattuani se löytyi.
Siellä oli samanlaiset kynnet kuin mä tein, mutta se oli käyttänyt hopeaa glitterilakkaa ja mä käytin vaaleanpunaista. Muuten on melko samanlaiset.

Nämä lakkaukset oli todella hankalat kuvata, salamalla ei kärsinyt kuvata, eikä kameran taidot riittäneet kuvaamiseen huoneen valojen kanssa. Tykkään kun on talvi ja pimeää. (Not.) Otin sitten puhelimella kuvat ja siitä nyt saa vähän selville lakkauksen ideaa.

Mustalla pohjalla vaaleanpunaista glitteriä. Ideana ja toteutuksena kivat, kuvattavana ei-niin-kivat.

Gina Tricot Base Coat.
Mavala - 48 Black.
Barry M - 239 Lavender.
Seche Vite.

Hurahdin ristikkolehteen. No, ei se ihan perinteinen ristikkolehti ole, vaan sanahaut-niminen lehti.
Joskus varmaan muistatte lapsuudesta, kun olette etsineet ison ruudukon sisältä kirjaimiin piilotettuja sanoja? No tämä on semmoinen. Koko vihkonen täynnä tälläisiä tehtäviä, mii laik. Kielipoliisi täällä hei!
Hinta oli 2,90€ ja näyttäisi siltä, että tämä ilmestyy joka kuukausi.. Sopii mulle! :D
Tuo on oikeasti kivaa ajankulua. Sudokuistakin ymmärrän ja niitäkin teen, mutta perusristikot, ne ei ole mun juttu. En vaan saa niistä vihjeistä kiinni. Lastenristikot vielä menee, mutta aikuisten versiot, nou nou.

Japanilaisia ristikoita olen myös joskus koittanut. En niistä päässyt alkua pidemmälle ja se olisi kiva opetella joskus. Sitten kun löytyisi joku, joka osaisi neuvoa.. 

Siinäpä ne hätäisimmät tähän hätään.
Huomenna pitääkin mennä tuonne pakkaseen ja käydä Edurolla mutka. Mulla on edelleen vielä muutamia seurantapäiviä, vaikka kuntoutus onkin loppunut. Siellä päivitetään kuulumiset, niin työn kuin elämäntilanteen suhteen. Kerran kuukaudessa nyt oon siellä käynyt ja on ihan hyvä tahti. Mitään uutta kun ei työelämässä ole ainakaan vielä.

Hyvää yötä. Nyt oikeesti. :)

Ei kommentteja: