perjantai 29. tammikuuta 2016

Oulun reissun ostokset

Jospa välillä vähän materialistisia juttuja.
Oulun reissun ostokset.

Kiersin Zeppelinissä perjantaina muutaman liikkeen. Cubus oli ainut, josta jotain löysinkin. Olin Rovaniemen liikkeessä jo ihastellut yhtiä rintsikoita, aletuote kun oli, ei kokoja ollut. Zeppelinin liikkeessä oli samoja liivejä ja sopivia kokojakin, vajaa 9€ maksoi ne liivit. Samaan syssyyn ostin muutamat alushousutkin.

Iin Kärkkäiseltä kävin niitä Essencen tuotteita kattomassa. Lakkahyllyltä nappasin viisi lakkaa mukaan ja yhden luomiväripaletin.
13 Forgive Me, 11 4 Ever Young, 40 Play With My Mint, 34 Candy Love, 01 A Winter´s Tale.

Essencen the Gel Nail Polish-lakat ovat huomattavasti paksumpia, kuin edeltäjänsä Color Go-lakat. Näillä uusilla pärjää yhdelläkin kerroksella, toisen jos erehtyy laittamaan, eikä saa ohuesti, lohkeamistakuu on varma. Hinta oli se sama, 1,99€ kpl, paitsi Winter Wonderful-lakka oli 2,49€.


Essence All About Bronze-paletti. 4,99€.

Olen laiska käyttämään luomivärejä, mutta myös nössökin, ainakin värien suhteen. Siksi näin neutraalit värit, mutta kimallusta löytyy paletista normaalia enemmän. Testannut en vielä ole, että miten kimallus erottuu luomella, mutta uskoisin erottuvan sopivasti. Kuvailisin palettia, että on hieman metalliin meneviä sävyjä. 

Kärkkäisellä oli Muumimukit muutaman euron edullisempia, kuin muualla. Mörkö puuttui vielä kaapista. Seuraavaksi aion hankkia haisuli-mukin. Hinta oli reilun kympin, ehkä yhdentoista euron luokkaa.

Kirpulle ostin Prismasta tehtäväkirjan, jossa tuli tussi mukana, jonka voi pyyhkiä pois kirjan sivuilta. Samoja tusseja käytetään kouluissa niillä valkoisilla tauluilla, joista se lähtee liinalla pyyhkimällä. Jos ei tehtäviä halua tehdä, voi piirrellä muuten vaan. :)

Kivaa viikonloppua! :)

1 kommentti:

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia