keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Pieniä alennuslöytöjä

Uhmasin pakkasta ja kävin tänään kaupungilla kiertämässä alennusmyynnit. Olisin jo eilen sen tehnyt, mutta Nordealla oli taas häikkää hommissaan, niin en ollut varma toimiiko kortti maksettaessa ollenkaan.

Mulla oli mielessä monikin juttu, jota piti kattoa alesta, mutta kun pääsin kaupoille, huomasin ettei ne nyt kamalan tärkeitä olekaan.

Löysin kuitenkin jotakin!

Cubuksella kävin. Alunperin olin menossa sovittamaan eräitä housuja, joita on kehuttu paljonkin, mutta löysin paremmat tilalle. Edelliset mustat farkut on niin kuluneet, että ne näyttää paikoittain valkoisilta kun musta väri on kulunut pois. Joten, check! Nyt on oikeasti mustat farkut taas kaapissa.

 Nämä olivat -50% normaalista hinnasta, joten hintaa jäi 19,95€. Kivat vetoketju-yksityiskohdat herätti mun huomion. Vähän vaihtelua housuihin. Materiaali on vaan huono, se kerää jokaikisen kissankarvan ja muut roskat, kuten kuvastakin voi huomata. Teippiharja kunniaan!

Kicksissä kävin myös. Katselin jo viikko sitten Essien punaista kynsilakkaa, sekin oli puoleenhintaan tarjolla. Kävin tänään sitä uudestaan tutkimassa ja vein sen kassalle. Hintaa jäi 7,60€.
Samalla ostin kynsiviilan, jossa on erilaisia viilauspintoja. Edellinen on jo huonossa kunnossa, oli siis aikakin jo hankkia uusi. Hintaa jäi alennusten jälkeen 1,95€.
Suomalainen kirjakauppa olikin mukava paikka. Meillä ei varsinaisia lasten lautapelejä oikein ole, mutta nyt on sitäkin korjattu vähän.
Löysin muistipelin ja toukkapelin, jotka ovat kumpikin sopivia meidän perheen lapsille. Kirpulla onkin jo tuo samainen toukkapeli kotonaan, sai vuosi sitten joululahjaksi. Löysin sen nyt kirjakaupasta pienellä alennuksella ja ajattelin ostaa sen tännekin. Kiva peli kaikinpuolin ja luulen että sitä tulee pelattua täälläkin. 
Muistipeli onkin turmioksi mulle ja Mikalle. Me hävitään 6-0 tyttärille, niillä mahtaa tuo muisti olla pikkuisen parempi kuin meillä.. :D

Muistipeli maksoi 9,95€ ja toukkapeli 17,95€.
Siinä ne, pienet ale-ostokset.
Oletteko käyneet jo? Mitä löysitte? :)

2 kommenttia:

Hanna Katriina kirjoitti...

Hyviä löytöjä! Farkut näyttää kivoilta, tykkään kans noista vetoketjuyksityiskohdista. Ja ihana sävy tuossa kynsilakassa. <3

Itse olen flunssan ja pakkasten takia aleshoppaillut vain netissä. :) Tai no, yhden paidan ostin KappAhlista ruokakauppareissun yhteydessä. :D

Jenni kirjoitti...

Nyt kun kelit vähän lauhtuisivat, niin tarkenisi käyttää noita farkkuja. :D

Itse en enää oikein osaa netistä ostaa mitään, lähinnä vaan leffoja, kirjoja, tai muuta tulee ostettua. Vaatteita ei enää niinkään. Pitää päästä sovittamaan ennen ostopäätöstä. :)