keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Viikonloppu Oulussa

Käytiin viikonloppuna rentoutumassa Oulun Edenissä.

Lähtö meni kuin eräässä elokuvassa ja tuli pari muuttujaa heti alkuun. Auto ei tykännyt viikon -30 asteen pakkasista. Lähti nätisti kyllä käyntiin ja näin, mutta ilmastointi ei puhaltanut lämmintä ilmaa, eikä kyllä kylmääkään ilmaa. Olisi ollut jäinen kokemus lähteä ajamaan ja vaarallinenkin, kun ikkunoista ei näkynyt läpi.

Onneksi kuitenkin Mika sai kaveriltaan lainaan auton, jolla pääsin lähtemään. Mikahan oli jo viikon ollut Lahdessa töiden takia, niin tavattiin sitten Oulussa illalla kun hain Oulun terminaalilta reissaajan kyytiin.

Menipä samalla sitten Volvo-neitsyys!

Kuuden aikaan olin perjantaina lunastamassa hotellihuonetta itselleni ja siinä hetken palloiltuani lähdin seikkailemaan navigaattorin avustuksella Kauppakeskus Zeppeliniä kohti. Luojan kiitos muistin Mikan neuvoman reitin hotellille. Muuten navigaattori olisi neuvonut mut keskustan mukulakivien kautta ja sielläkös menee hermot. Tuntematon kaupunki, talvi ja Jennin hermot. Ei hyvää katsottavaa.

Kiersin Zeppelinissä muutamat liikkeet ja kävin syömässä Subwayssa. Kello oli jo kahdeksan kun kotiuduin hotellille takaisin. Illan vietin kattomalla Netflixiä ja ihastelemalla pieniä juttuja huoneessa. Mm. kylpyankkaa, joka ilostuttaa jokaisen huoneen asukasta. 
Aava-ankka. Tarinakin oli kerrottuna.

Huone oli kahden hengen huone kylpyhuoneella. Kolmannessa kerroksessa ja ikkunasta oli näkymä sisäpihalle, josta tullaan sisään hotelliin.

Yöllä yhden aikaan Mika soitti, että hän on Oulussa ja voi tulla hakemaan. Navigaattori siis päälle ja menoksi. Sen verran helppo reitti oli, että muistin reitin ulkoa, ilman navigaattorin apua takaisin hotellille. Olen loistava. ;)

Lauantaina käytiin Biltemasta hakemassa muuttolaatikoita nipullinen, sekä pakkausteippiä. Iissä pyörähdettiin Kärkkäisellä. Kävin Essencen tuotteita hakemassa, ihan vartavasten ajettiin siihen.

Kylpylässä lilluttiin ja syötiin hyvin.
Illasta käytiin vielä kaupungilla ajelemassa ja kuvaamassa vesitornia.


Sunnuntaina huoneen luovutus oli jo klo 12, joten sitä ennen oltiin jo liikkeellä. Mika kävi aamupalalla kahdeksan aikaan ja mä torkuin kymmeneen asti. Ideaparkissa käytiin herkuttelemassa Arnoldsilla. Rovaniemellä ole sitäkään enää. Möh.

Sitten lähdettiin ajamaan takaisin ja pysähdyttiin Torniossa moikkaamassa pikkuveljeä.
Hotelli oli melko rauhallinen. Paljon oli lapsiperheitä liikkeellä, mutta sai olla rauhassa siltikin. Sängyt eivät olleet ihan niin hyvät, kuin olisi kuvitellut. Mulla meni keskikropasta lihakset jumiin ja sen seurauksista kärsittiin sunnuntai ja maanantai. Oma sänky, paras sänky.
Kokemus kokonaisuudessaan oli hyvä. Erityisesti haluan mainita nuo ankat. Niitä oli joka puolella hotellia piristämässä, ainakin tämän lapsenmielisen lomaa. :)
Kwak, kwak.

Palailen ostosten kanssa myöhemmin asiaan.

Miten teillä meni viikonloppu? Mulla oli oikein mukava, laatuaikaa rakkaan kanssa. <3

Ei kommentteja: