keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Lidlin huulikiilto ja uusia lävistyskoruja!

Pitipä päästä vähän hehkuttamaan!

Pyörähdin Lidlissä tänään, samalla kun kävin kirjastossa. Facebookista muistan lukeneeni, että Lidleihin on tullut taas meikkejä erä myyntiin. Niitä ei hetkeen siellä ole ollutkaan, joten piti sitä itsekin käydä tutkailemaan valikoimaa.

Meikkejä oli melko hyvä määrä erilaisia. Oli meikkivoidetta, ripsiväriä, luomivärejä, kynsilakkoja, huulipunia ja huulikiiltoja. Kynsilakoissa ei ollut värimaailma niin mieltä järisyttävä, että olisin sellaisen ostanut, kuten ei muissakaan meikeissä. Huulipunia ja huulikiiltoja kattelin sillä silmällä ja lopulta valitsinkin yhden kiillon mukaan.

Mulla onkin ollut etsinnässä kiilto, joka ei tuntuisi tahmaiselta huulilla, eikä tuoksuisi ja maistuisi kovin imelältä. Mutta pysyisi kohtuullisesti tunteja, ilman että täytyy lisätä koko aikaa lisää.

Lidlin huulikiilto täyttää melko hyvin vaatimukset. Tietenkään en ole vielä kokeillut sitä tositoimissa, mutta tämän pikakokeilun tiimoilta, uskallan sanoa että hyvältä vaikuttaa. Sävyvalikoima oli hyvä. Muutamaa muutakin sävyä pyörittelin käsissäni, mutta päädyin alla olevaan.

Kyse on Cien-merkkisestä huulikiillosta. Kuten on varmasti kaikille Lidlissä kävijöille tuttu merkki, ainakin hyllyn reunalta. 

Kiilto ei tunnu tahmealta huulilla, tuoksukin miedon karkkimainen. Kiillossa on seassa glitteriä, joka tuo pientä kimallusta huulille, mutta ei niin paljoa, että häiritsisi itseä. Huulilta putsaaminen on hankalaa. Glitteri leviää pitkin poikin ja kiilto tarttuu melko tiukkaan kiinni, joten poistamiseen tarvitsee jotain vettä vahvempaa. Ihan siksikin, kun kiillon poistamisen jälkeen, huulille jää tahmea tunne.
Muuten vaikuttaa hyvältä, hintaansa nähden. Laitan huomenna testiin kiillon, kun käyn kaupungilla hoitamassa asioita.

Hintakin oli edullinen, 3,99€. Ja sävy on 12 Sugar Plum. Saatanpa joutua hakemaan muutaman muun värisen lisää. :D

Tein tilauksen Korumaailma.fi-sivustolle. Korurasiaa tutkiessani huomasin, että multa puuttuu muutama peruskoru silmäkulmasta ja huulesta. 
Laitoin siis tilauksen menemään ja tänään keskiviikkona ne odotteli postilaatikossa hakijaansa.
Kulmakorut ovat kirurginterästä. Toisessa on normaalit pallot ja toisessa on pallot kirkkailla timanteilla.
Huulikorut ovat myös kirurginterästä. Muuta eroa niillä ei ole kuin pallon koko, molemmissa on kirkkaat timantit.
Tilaus maksoi reilu 20€ ja tilauksen sai ilman postikuluja, kun tilaus ylitti 20€. Piti se hyödyntää tietysti. :D

Tänään hieman huvitti eräs auto, joka seisoi kirjaston pihalla. Autossa ei mitään vikaa ollut, mutta siinä viestissä mikä oli kirjoitettu autoon.. :D
Meilläkin on melko likainen auto.. Toivottavasti kukaan ei ala meidän autoon kirjoittelemaan tämmöistä. :D
Hullulla on halvat huvit, kun saa tämmöisestä hymyn huulille. :D

Mille tänään hymyilit?
Onko Lidlin meikit tuttuja?

En hyödy mainostamisesta mitenkään.

2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Olen monesti katellu lidlin meikkejä mutta jättäny aina ostamatta

Jenni kirjoitti...

Mä ainakin suosittelen lämpimästi tuota huulikiiltoa. :)