perjantai 18. maaliskuuta 2016

Meikkijuttuja!

Leikin tylsyyttäni meikeillä keskiviikko-iltana. Olen jo hetki sitten innostunut eyelinerin käytöstä. Ongelma vaan on se, että sitä pitää opetella laittamaan.
Onneksi tätä varten on Youtube ja netin loputtomat ohjeet ja kuvat. Muutaman videon katsottuani, luulen että sain jotenkin asiasta kiinni ja seuraavaksi lähti etsintään sopiva eyeliner.

Kyselin siskolta ja Riikalta vinkkejä, osaisivatko suositella jotain kokeiluun. Sisko jotain osasikin suositella ja muutaman blogin selaamisen jälkeen lähdin käymään Prismassa. Siellä marssin ekaksi meikkihyllylle ja aloin tutkimaan eyeliner-valikoimaa. Valikoimaa oli melko hyvin ja hetken aikaa tutkailtuani päädyin viemään kassalle Lumene Natural Coden Eye Dramatizer Liquid Eyelinerin. Hinta oli muistaakseni n.7€-8€. Eyeliner on tussi, jolla saa ohuttakin jälkeä ja liukenee veteen. Hyvä harjoittelukappale siis. Sävy on 01 Deep Black.

Tämä kokeilu lähti liikkeelle, kun löysin meikkimunan joka on tilattu eBaysta. Samalla kaivoin ainoan meikkivoiteeni pussista, jota tuskin ikinä edes käytän. Jos meikkaan, en yleensä käytä meikkivoidetta ollenkaan, vaan pärjään meikkipuuterilla aivan hyvin. Nyt uteliaisuus heräsi ja päätin kokeilla meikkivoidetta pitkästä aikaa, ja levitin sen meikkimunalla, enkä sormin!

Yllätyin miten kiva jäljestä tuli. Sitten kun lisäsi vielä meikkipuuterin päälle, niin johan kelpasi. Tummat silmänalusetkin peittyi melko kivasti. Yleensä käytän Lumenen Dark Under Eye Concealer-nimistä peitevoidetta, nyt en hoksanut sitä alkaa levittelemään. Kokelu meni ilmankin.

Olen myös innostunut poskipunan käytöstä. Otin käyttöön jo aikaa sitten saadun Lumenen poskipunan. Sitä kerran kokeilin kun meikkipussia pengoin ja sille tielle jäin. Saa ilmettä erilaiseksi ja muuten kalpealle iholle väriä.

Läiskäsen ekaksi kuvat illan kokeilusta. Eyelinerit eivät ole täydellisiä, mutta kohtuullisen siististi ne sinne sain.

Meikkivoide: Lumene Kosteuttava meikkivoide, sävy 01 Cream Beige/Inkiväärikerma.
Eyeliner: Lumene Natural Code Liquid Eyeliner, sävy 01 Deep Black.
Kajal: Lumene Natural Code Eye Makeup Pencil, sävy 01 Black.
Peitepuikko: Lumene Cover Stick, sävy 01 Light Beige/Vaalea Beige.
Kulmat: Essence Make Me Brown Eyebrow Gel Mascara, sävy 01 Blondy Brows.
Ripset: Essence Get Big Lashes! Vedenkestävä ripsiväri, sävy musta.
Huulet: Avon Dazzling Diva Lip Gloss, sävy Sparkling Crystal.
Meikkipuuteri: Lumene Matt Powder Foundation Meikkipuuteri, sävy 01 Cream Beige/Inkiväärikerma.

Kummasti muuttaa ilmettä, kun vähän kokeilee uusia juttuja.
Lumene on näköjään hyvin isossa suosiossa mun meikkipussissa. Eipä se haittaa yhtään. Lumenelta saa hyviä meikkejä ja ihan sopivaan hintaankin. Ja ei, ei ole mainos. Omasta pussista olen Lumenet maksanut. :)

Torstaina ja perjantaina mulle oli merkattu työvuorot. Meikkasin töihinkin niin, että levitin meikkivoiteen ja laitoin huulikiiltoakin. Voin sanoa pitkästä aikaa, että eilen ja tänään oli hyvät meikkipäivät. Tunsin itseni hyvännäköiseksi.
Kattokaa vaikka! ;)
Vasen kuva on eiliseltä, mustavalko tältä päivältä.

Meikissä ei ole isoja eroja. Ainoastaan poskipuna poskille ja peitevoide silmien alle, nekin ovat Lumenea. Tänään oli vielä silmien sisärajalla tumman ruskeaa kajalia ja se on Isadoran Inliner Kajal, sävyssä 52 Indian Dark Brown. Muuten muut meikkituotteet ovat samoja kuin testikuvissakin.

Miten te, onko ollut hyviä meikkipäiviä? :)

2 kommenttia:

Hanna Katriina kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Sulla on upean pitkät ripset. :) Itsekin olen YouTuben innoittamana alkanut vähän enemmän panostaa meikkeihin ja meikkaamiseen tässä kuluneen talven aikana. Olen esimerkiksi hankkinut ihan kunnolliset siveltimet, ja huomaa kyllä, että homma on helpompaa kun on hyvät välineet! Minusta on mukavaa ja rentouttavaa puuhaa meikkailla vaikka ihan huvikseen kotona ja juurikin kokeilla kaikkia uusia juttuja. :)

Jenni kirjoitti...

Kiitos Hanna!
Itse olen meikannut samalla tyylillä jo ties kuinka kauan, niin kyllä sitä haluaa vähän jotain uuttakin kokeilla joskus. Nyt on hyvä seurata Instassa ja muualla meikkijuttuja.
Pitäisi vielä opetella luomivärien kanssa pelaamista. :)