lauantai 19. maaliskuuta 2016

Pikkuisen parempia kuvia?

Totesin eräänä päivänä kynsikuvien olevan hankalia kuvattavia. Lähinnä se, että saa lakan sävyn näkymään oikeana kuvassa, kuin lakkapullossa tai kynsillä, se teki hankalaksi homman.

Olen jo vuosia sitten ekan kerran lukenut blogeista itsekin tehtävästä kuvauslaatikosta. Pahvilaatikko, valaisin ja valkoista paperia, siinä lyhyesti.
Se tuli mieleen tässä viime viikolla ja mietin, että pitäisikö semmoinen tehdä ihan vaikka vaan kokeeksi.
Löysinkin soppelin laatikon ja aloin askartelemaan. Leikkasin laatikon yhden sivun kokonaan auki, vuorasin sisäpuolen valkoisella paperilla ja siinä se. Kangastakin olisi tarvittu johonkin kohtaan, mutta sitä ei löytynyt valkoisena, joten saa pärjätä ainakin toistaiseksi ilman.

Minun käyttöön tuo on ihan toimiva. Kesää ja auringon valoa odotellessa. Naapurit tutkailee ihmeissään uutta asukasta, joka kuvaa takapihalla kynsiä ja kaikkea pientä tavaraa. :D Hei vaan!

Laitan alle muutaman testikuvan.
Kuvassa olevat lakat ovat summassa napattuja lakkoja. Värit toistuvat kuten pitääkin. Loistavaa.
OPI - Stranger Tides, BarryM - 314, China Glaze - Glitz´n Pieces.

Muutama hajuvesipullokin otettu kuvaan. Dieselin Loverdose Tattoo-tuoksu ja Guessin Dare Limited Edition-tuoksu. Ihania molemmat. :)

Lakkasin tänään kynnet. Ne olikin lakkaamattomana pari päivää. Ei vaan ole saanut aikaiseksi laittaa uusia lakkoja. Tänään sen kuitenkin tein ja päädyin China Glazen ruskeaan lakkaan. Viime aikoina kynsillä on ollut melko paljon punaisen sävyjä. Ruskea oli kivaa vaihtelua.

Gina Tricot Base Coat.
China Glaze - Ingrid.
Seche Vite.

Ehkä hieman parempia kuvia, kuin aikaisemmin? Ainakin väriltään, jos ei muuten. :D

Ei kommentteja: