torstai 31. maaliskuuta 2016

Vuodet 2007-2016 pikakelauksella

Ajattelin tehdä postauksen, johon olen kerännyt kuvia itsestäni vuosien varrelta. Ekan kuvan löysin vuodelta 2007, aina vuoteen 2016 saakka. Muutama vuosi puuttuu välistä, mutta eipä tuo haitanne. 

Aloitamme vuodesta 2007.
Tämän otin Facebookista. Olen tässä ekoja viikkoja Kittilässä asuntolassa. Aloitin silloin talonrakentajan opinnot. Ekoja peiliselfieitä, kameran laatu on loistava ja hiuksetkin ovat ennätyspitkät. Sen jälkeen niitä ei noin pitkänä ole nähtykään.. 

Seuraava räpsy on vuodelta 2009. Loppusyksyä, jos tarkkoja ollaan. Saman vuoden keväällä sain ammattitutkinnon talonrakentajana ja työttömyyden aikana oli aikaa olla sosiaalinen ja pitää kavereiden kanssa hauskaa. Kuvassa olen Levillä Panimolla. Salama, nam. Korostaa kivasti vaaleaa hipiääni.

Seuraava on puolisen vuotta myöhemmin, keväältä 2010. Työttömyys alkoi uudestaan, pajajakson jälkeen. Ilmeestä päätellen, oli mukavaa silti. Kuvan on ottanut ystäväni S, ollaan Levillä kuluttamassa aikaa.

Vuosi 2011. Marraskuu. Kirppukin oli jo 7kk-8kk vanha ja lähdettiin kahdestaan Pelloon mummilaan. Siskoni otti tämän kuvan. Näihin aikoihin vaatetuskin muutti väriään pirteämpään suuntaan. Ei ollut päästä varpaisiin mustaa vaan. :D

Vuonna 2012 kesällä repäsin ja kyllästyin puolipitkiin hiuksiin. Halusin jotain uutta ja uutta sainkin. Myöhemmin kuontalo otti itseensä hyvin kirkkaan punaista väriä. Se oli siisti. Töissä kuljin Hämeenlinnassa raksalla.

Hypätään vuoteen 2013.
Moni asia muuttui sinä vuonna, itse en kyllä paljoa, ainakaan ulkonäöllisesti. Hiukset olivat saaneet taas vaalean värin ja pituutta lisää. Kuva on siskon luota Seinäjoelta. Tuo vaateyhdistelmä oli kiva!

Vuosi 2014.
Parvekkeelta Rovaniemellä. Istuttiin Riikan kanssa iltaa meillä. Mika horisi shamaaneista samana iltana jotain, kun kesken lauseen pölähti paikalle. :D 
Olin vuoron perään sairaslomalla ja työttömänä. Joulukuussa aloitin Edurolla.

Vuosi 2015. Olin joka päivä Edurolla puupajalla. Tästä alkoi oikeastaan se toipuminen masennuksesta ja elämä alkoi tuntumaan elämisen arvoiselta. Toukokuusta eteenpäin vietin Värissä ja Matossa ja siitä jäi muistoksi ihanat työkaverit. Kuva on syksyltä.

Sitten vuosi 2016.
Oma koti, toimiva parisuhde, oma jaksaminen on parempi. Eikä se elämä kaadukaan niskaan, vaikka siltä on usein tuntunut tässä rupeamassa. Siskon tulevat häät, opiskelusuunnitelmia. Hyvä vuosi.


Vuodet ovat vierineet eteenpäin. Olen muuttunut henkisesti enemmänkin, ulkonäöllisesti en juurikaan. ;)

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Olipas mukava tällainen katsaus menneisiin vuosiin! :)

Jenni kirjoitti...

:)
Näitä on myös kiva lukea muidenkin blogeista :)

Unknown kirjoitti...

Hei! Olen kehittämässä uutta ratkaisua masennuksen hoitoon. Yritän tällä hetkellä ymmärtää nykyisiä hoitoja, niiden haasteita ja hyviä puolia sekä masentuneiden ihmisten tarpeita. Jos sinua kiinnostaisi auttaa ja kertoa omista tarpeistasi, niin tavoitat minut sähköpostilla: lindholm.riku@gmail.com:)