keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Katsottu: The Notebook - Rakkauden sivut

Katselin Netflixistä sunnuntaina elokuvan The Notebook - Rakkauden sivut. Selasin mahdollista katsottavaa ja tämä elokuva herätti mielenkiinnon.
Elokuva sijoittuu 1940-luvulle, joka on minua kiinnostavaa aikaa, vaatteineen ja kampauksineen, mutta myös aikakautena jolloin maailma oli erilainen kuin tänään.
The Notebook - Rakkauden sivut perustuu Nicholas Sparksin romaaniin "Kuuntele vain muistojasi", 1996. Päähenkilöinä on Ryan Gosling, joka esittää Noah-nimistä nuorta miestä, sekä Rachel McAdams, jonka rooli on Allie-niminen nuori nainen.
Elokuva on ilmestynyt vuonna 2004 ja kesto on 119min.

Allie ja Noah ovat nuoria 1940-luvulla. He tapaavat ja rakastuvat, elävät elämänsä ihanimman kesän.
Luokkaerot ovat suuret ja niillä on suuri vaikutus tuohon aikaan, joten nuoripari joutuu eroamaan kesän loputtua.

Aika kuluu ja vuodet vierivät eteenpäin. Allie on menossa naimisiin rikkaan, liikemies Lonin kanssa ja Noah elää elämäänsä edelleen kotikaupungissaan.
He kuitenkin tapaavat uudelleen ennen Allien häitä ja huomaavat, etteivät ne tunteet olekaan kadonneet mihinkään. Allie onkin ison ratkaisun edessä; Noah vaiko Lon? Kumman Allie valitsee?

Elokuva on tarina tosirakkaudesta, siitä että vaikka oletkin paremmin koulutettu, tai "paremmasta" suvusta, rakkaus ei kysy lupaa. Se iskee, kun iskee.

Suosittelen kaikille romantiikannälkäisille, itkuromaaneista pitäville. Sopivaa hömppää yksin katsottavaksi, etenkin jos elokuvan takia itkeminen nolottaa. ;D

Kouluarvosana: 10.
Kuvat lainattu Googlesta. Postaus perustuu täysin kirjoittajan omiin mielipiteisiin.

Ei kommentteja: