maanantai 25. huhtikuuta 2016

Power of Makeup ja vähän muutakin

Vähän on synkkää, kevät ei meinaa päästä vauhtiin ollenkaan. Tai jos kevät pääsee vauhtiin, tulee takapakkia lumen muodossa. Kuten tänään:
Jos vanhaan kansaan on uskominen, niin uusi lumi on vanhan surma. Täytyy pitää tuo mielessä, eikä menettää toivoa keväästä. Onhan se silti aina joka vuosi saapunut.

Kävin perjantaina keskustassa mutkan. Heitin ostoslistalle uuden meikkivoiteen. Edellinen oli liian tumma vaalealle hipiälleni, joten heitin sen surutta roskiin. Painelin Kicksiin, koska siellä on ihmisiä, jotka osaavat neuvoa. Eikä se mennyt tälläkään kertaa hukkaan. Myyjän avulla sain uuden, ihooni sopivan meikkivoiteen. Samaan syssyyn ostin myös sävyyn sopivan kivipuuterin. Se toimii niinä päivinä, kun ei tarvitse meikiltä kovin peittävää lopputulosta. Meikkipuuteri sopii niihin päiviin, kun tarvitsee enemmän peittoa.
Lumene Nude Perfection Glow Foundation Heleyttävä Meikkivoide. Sävyssä 0 Light Ivory - Valon hehkua. Hinta oli n. 16-17€.
Kicks Puuteri, sävyssä Light Beige. Hinta oli n. 14-15€. Ensimmäinen Kicksin oma meikkituote, jonka olen ostanut käyttöön, jos ei kynsilakkoja lasketa mukaan.
Rimmel London kulmakynä, sävyssä 002 Hazel. Hinta oli n. 3€.

Tänään testasin uusia tuotteita ja olen hyvin tyytyväinen. Meikkivoide tosiaan sopii ihoni sävyyn ja puuteri tekee sopivan mattamaisen pinnan. Eikä näytä siltä, että olisi sentin kerros pakkelia naamassa. Se on mulle tärkeä juttu.

Teinkin tämmöisen kollaasin, miten paljon meikki muuttaa minua. Ei järisyttävää muutosta ole, mutta sen verran kuitenkin, että huomaa eron.
Meikissä on käytetty:
 Silmät: Lumene Dark Under Eye Concealer.
Iho: Lumene Cover Stick - 01 Light Beige.
Iho: Lumene Heleyttävä Meikkivoide - 0 Light Ivory.
Iho: Kicks Pressed Powder - Light Beige.
Kulmat: Rimmel London Eyebrow Pencil - 002 Hazel.
Silmät: Essence Get Big Lashes Volume Boost Waterproof Mascara - Musta. Kamala nimihirviö.
Silmät: Elite Models' Intensity Waterproof Eye Pencil - 02 Secret Grey.
Posket: Lumene Blusher Poskipuna - 10 Cape Primrose.
Huulet: Yves Rocher Plumping Sheer Gloss - 03 Mangue.

Meikin voima. Power of Makeup.
Kummasti se piristää omaakin päivää, kun vähän viitsii panostaa ulkonäköönsä. Oletteko huomanneet saman? :)

2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Siellä taitaa olla ihan talvista vielä mitä äiti lähetti kuvia nii oli viel lunta =)

Jenni kirjoitti...

Joo. Kinoksia kyllä näkyy, etenkin täällä syrjemässä missä asutaan. Keskustassa on ihan lumetonta jo ja ihan eri maailma kuin täällä :D