torstai 19. toukokuuta 2016

Clear Stamper!

Tosiaan. 
Tilasin Wish-sovelluksen kautta kynsipiireissä paljon puhutun Clear Stamperin. Hinta postikuluineen oli 2€ ja stamperi tuli parissa viikossa perille. Ei ole paha menetys rahallisesti, jos ei vaikka toimikaan.

No hittolainen. Se toimii!

Clear Stamperin idea on ontto putki, jonka päässä on kirkas tyyny, jolla leiman saa nostettua pois laatasta. Kirkkaan tyynyn ja onton putken ansiosta kuvion kohdistaminen kynnelle on helpompaa. 

Puhdistaminen ei ole ihan sama kuin muissa stampereissa. Muut stamperit mitä omistan, pystyy pyyhkäisemään puhtaaksi vaikka kynsilakanpoistoaineella. Tätä ei kannata sillä mennä pyyhkäisemään, tyynyosa himmenee, eikä siitä enää saa samanlaista. Puhdistamiseen suositeltiin vaatteista irroittamiseen tarkoitettua teippirullaa. Se ei vahingoita tyynyä, vaan ottaa jämälakat kätevästi pois ja näin, stamperi on puhdas.

Pitihän sitä kokeilla, jopa ihan pariin kertaan. 
Tilasin samaan syssyyn leimauslaattoja. Yhden niistä näytän tässä postauksessa. 
Tilasin leimauslaatan, jossa on isoja, kokokynnen kuvioita. Hinta tälläkin oli postikuluineen 2€ ja toimitus oli pari viikkoa. Tämäkin toimii kuten pitää.

Kynnet tein, niin että käytin samaa laattaa molemmilla kerroilla, kuvio vain oli pikkuisen erilainen. Olen käytetyt kuviot ympyröinyt.
Kuvat nousi nätisti laatalta. Stamperilla oli melko helppoa saada kuvio kohdilleen, pientä harjoittelua se vaatii edelleen. 

Ekoissa kynsissä on käytetty laatan alanurkassa olevaa kuviota.
Gina Tricot Base Coat.
China Glaze - Kinetic Candy.
Konad Sininen leimauslakka.
Leimauslaatta XY13.
Seche Vite.

Toisissa kynsissä on seuraava kuvio laatasta, kuten varmaan arvata saattaa. ;)
Essie First Base.
China Glaze - Aquadelic.
Konad Vihreä leimauslakka.
Leimauslaatta XY13.
Seche Vite.

Olen vakuuttunut vahvasti. Sain uuden innostuksen leimauksen maailmaan, ihan tuon uuden stamperin ansiosta. Stamperissa tuo tyyny on astetta pehmeämpi, kuin muissa, joten se levittää kuvion laajemmalle alueelle helpommin. Ainakin minusta tuntui siltä. Ainut vaan on se, että pitää osa leimauslakoista uusia. Päässeet vähän tönkkiintymään, joten laatalta tyynylle saaminen on lähes mahdotonta.

Mitä olette ostaneet ja edullisesti viime aikoina ja kokeneet rakastumisen siihen?

1 kommentti:

eekku kirjoitti...

Mie kun en oo vieläkään päässy kiinni oikein tuohon leimaukseen ,pitäsköhän kokeilla tuollasella kirkkaalla =)