tiistai 31. toukokuuta 2016

Essence - Frozen Kiss leimoilla

Voi Tokmanni, minkä teit. Essencen tuotteet ovat niin mukavia, että sitä ihan huomaamattaan eksyy sille hyllylle siellä käydessään.

Muutaman kynsilakan olenkin sieltä kiikuttanut kassan kautta kotiin ja nyt esittelen siitä lakasta tehdyn lakkauksen.

Essencen hyllyä tutkiessani ihan ajan kanssa, huomasin että Essencellä on myös leimauslakkoja. Muutamaa eri väriä sieltä löytyi ja ostin testiin kaksi, mustan ja valkoisen leimauslakan. Hintakin oli edullinen 1,89€ kpl, eli ei tule iso menetys jos ei toimikaan.

Mustan lakan otin myös nyt kokeiluun. Kokeilin Clear Stamperilla ensiksi. En saanut Essencen leimauslakkaa sillä toimimaan. Kuva ei noussut leimasimeen ollenkaan. Kokeilin samalla leimasimella Konadin vastaavaa lakkaa ja sillä toimi aivan hyvin. Kuvio nousi laatalta.
Kokeilin Essencen lakkaa tavallisella, kovahkolla stamperilla ja sillä kuvio nousi kuten pitikin. Tuomio siis on se, että toimii, mutta ei minulla ainakaan kirkkaalla stamperilla. Normaaleille stampereille varmasti hyvä lakka, joten ei mennyt rahat hukkaan.

Essence Nail Art Stampy Polish, sävyssä 002 Stamp Me! Black.

Päädyin kynsille leimaamaan Konadin helmiäismustalla leimauslakalla, käytin kirkasta stamperia leimaamiseen. Konadin perusmusta on loppu, sillä ostinkin Essencen vastaavan.
Essie First Base.
Essence - 42 Frozen Kiss.
Konad Stamping Nailpolish, helmiäismusta.
Leimauslaatta, XY13.
Seche Vite.

Näistä tuli kivat kynnet. :)

Ei kommentteja: