maanantai 23. toukokuuta 2016

Lorkun ihotuotteiden tuomio

Kirjoittelinkin huhtikuun alussa ihoni äkkinäisestä reagoimisesta johonkin, joka aiheutti ikäviä ja ikävän tunteen tuovia näppyjä.

Kicksin myyjän suosituksesta ostin Lorealin puhdistustuotteita. Puhdistusmaidon ja kasvoveden, sekä geelivoiteen kruunaamaan koko homman.

Melko pian hoksasin, että puhdistusmaito ja kasvovesi ei toimi omalla ihollani, kuten olettaisin.

Puhdistusmaito levitetään sormin iholle ja vanulapuilla pyyhitään pois. En tiedä, toimisiko vedellä puhdistaminen myös, en ole edes ajatellut asiaa aikaisemmin. Vanulapulla putsaaminen ei ainakaan toimi. Tuntuu että iholle jää vielä puhdistusmaitoa, eikä poistu kokonaan iholta.
Ajattelin kuitenkin, että kasvovesi tekisi loput työt ja tulisi puhdas, raikas iho. 
No, ei.
Kasvovedellä puhdistamisen jälkeen iho tuntuu edelleen likaiselta, tahmaiselta, eikä yhtään puhtaalta ja raikkaalta. 
Levitin kuitenkin geelivoiteen iholle, mutta kaiken tämän jälkeen, teki mieli pestä kasvot vedellä ja jollain putsarilla, tuli niin epämukava olo, eikä geelivoidekaan kunnolla jaksanut imeytyä. Muutaman tunnin jälkeen tilanne oli sama, rasvainen ja tahmainen olo iholla.

Ajattelin kuitenkin, että ehkä ihon pitää vaan tottua uusiin juttuihin, että ehkä tämä tästä.
Noup. Sama homma jatkui edelleen. Visio puhtaasta ja raikkaasta ihosta oli vain haave.

Tätä ennen olen käyttänyt puhdistusgeeliä, ihan sellaisenaan, ilman mitään kasvovesiä. Puhdistusgeelillä iho tuntuu puhtaalta heti ja kosteusvoidekin imeytyy kasvoille kuten pitääkin. Puhdistusgeeli levitetään kostutetuille kasvoille ja huuhdellaan vedellä pois. Suositellaan käytettäväksi myös kasvovettä geelin jälkeen, mutta ne olen todennut itselleni turhiksi.

Ratkaisin asian marssimalla Citymarketin kosmetiikkaosastolle ja ostin Lorealin Sublime Soft-sarjan puhdistusgeelin. 
Tämä toimii ihollani. Iho tuntuu puhtaalta pesun jälkeen, eikä tarvitse vanulappuja. Hintaa en muista, mutta osuu 5€-10€ väliin.
Tämän kanssa toimii tuo geelivoidekin. Imeytyy iholle, eikä jätä tahmaista tunnetta. 

Iho voi ehkä vähän paremmin, kuin ensimmäistä postausta tehdessä. Näppyjä tulee edelleen, mutta paljon vähemmän kuin silloin. Että ehkä tästä joku hyöty on? :)

Summasummarum: Jatkan puhdistusgeelin ja kasvovoiteen käyttöä. Puhdistusmaito ja kasvovesi, niillä voi heittää vaikka vesilintua.

Ei kommentteja: