maanantai 2. toukokuuta 2016

Männä viikonloppu

Toukokuu ja kahden kuukauden päästä Kirppu tulee lomailemaan meidän luo! Sitä ennen pitää saada tuo huone remontoitua. Maalit on jo ostettu, joten enää on vaan huoneen tyhjäksi raivaus ja pohjatyöt.

Miten teillä meni viikonloppu?

Perjantaina ajelin Ouluun hakemaan Mikan töistä. Oli ollut viikon reissulla taas ja menin Ouluun vastaan omalla autolla. Pääsipä Mika aiemmin kotio omaan sänkyyn. Ei tarvinnut odottaa aamuun asti, että pääsee Rovaniemelle.

Ennen Ouluun lähtöä kävin Riikan luona kylässä. Hetkeen ole häntä nähnytkään, joten olikin jo aika näkyilläkin. Riikka tarjosi simaa ja munkkeja, olihan Vappukin kolkuttamassa ovella. Oli muuten hyvää. Yleensä en simasta niin välitä, riittää se yksi lasillinen vuoteen, mutta tuo oli harvinaisen hyvää. 

Lauantaina Mika haki tyttäret taas kylään ja mentiinkin kuluttamaan päivää Angry Birds-puistoon. Siellä oli paljon porukkaa, hyvä sää vaikutti asiaan varmastikin. Samalla sinne rakennettiin seuraavan päivän tivoli-laitteita, Rovaniemen Vappu-tapahtuman takia. Paikalla olevat lapset pääsivät testiajolle karuselliin ja se taisi olla päivän paras hetki.


Palautettiin tyttäret kotiin ja mentiin mekin kaupan kautta kotiin. Jäätiin pihalle puuhastelemaan. Mika pesi auton ja samalla vähän raavittiin pihaa puhtaaksi. Lumen alta löytyy vaikka ja mitä, kun kevät koittaa. 


Kissalla oli vissiin hätä, kun näki meidät koko ajan ikkunasta, mutta ei päässyt lasin läpi mihinkään. Siellä se ikkunan takana miukui, aina kun katsekontaktin sai. Kerkesi vissiin ikävöimään meitä.

Illalla käytiin saunassa ja aloiteltiin samalla. Mä avasin sidukan jo kun oltiin ulkona. Hyvä sää ja kylmä siideri, sieltä se kesä kovasti tulee!

Myöhemmin illalla, Mikan kaveri heitti meidät kaupunkiin, jossa mentiin baariin. Sielläkin oli porukkaa liikkeellä, mutta sen arvasikin jo valmiiksi. Aamuun asti meillä meni ja kivaa oli! :) Jouduin vaan käymään vielä kotona, vaihtamassa kengät. Ajattelin, että jalat jaksaisi olla korkkareilla, mutta oli parempi vaihtaa ne ballerinoihin. Jalat todellakin kiittivät aamulla. :D

Sunnuntai meni vetelehtiessä, kuten baari-illan jälkeen arvata saattaa. Ei mitään kirjoittamisen arvoista sille päivälle. :D

Tänään, eli maanantaina oli melko normipäivä. Kauppareissut ja muut pakolliset.
Keksittiin että voitaisi grillata, kun pohdittiin tämän päivän ruokapolitiikkaa. Onhan meillä ikioma pallogrilli, jonka voitin vuosi sitten keväällä paikallisen Siwan arvonnasta. Nyt se pääsee oikeaan työhön, kun on oma piha, jossa voi grillata.
Grilli siis kasaan ja kokeilemaan!

Ja tuli muuten hyvää.. :3

Piffiä ja vihreäsalaatti, mikä ihana makuyhdistelmä.

Kissa kihisi taas uteliaisuudesta ulkoilmaa kohtaan. Kiikkui pöydälle, että näkee meidät ulkona koko ajan. Laitoin kissille valjaatkin ja otin pihalle, mutta sen verran vielä pelotti ulkoilma, että melko hätäisesti kipitti sisälle, kun oven sai auki. :D Raukka.

Loppupäivä on mennyt täyden mahan vieressä, telkkaria katsellessa. Tein mä vielä Mikan pyynnöstä tiikerikakun ja tässä se aika meneekin mukavasti. Maanantai-illan sarjat ja saunaan.

Ei kommentteja: