keskiviikko 24. elokuuta 2016

Häähöpinöitä: Kutsukortit

Meillähän on hyvin pienimuotoiset häät. Kutsuttuja on yhteensä 10kpl, kaikki pariskuntia. Meille tärkeitä ihmisiä. Mennään naimisiin ystävien ympäröimänä.

Aluksi ajattelin, ettei tehdä mitään erillisiä kutsuja, kerrotaan suullisesti asiasta. Kaasoni Riikka ehdotti sitä kuitenkin ja onhan se kiva kun on virallinen kutsu. 

Pienen mietinnän jälkeen, alkoi hahmottumaan millaiset kutsut laitetaan tulemaan.

Netistä löysin sivuston, joka myy valmiita korttipohjia ja kirjekuoria ja paljon muutakin kivaa askarteluun. Löysin sieltä fuksianpunaiset korttipohjat ja kirjekuoret. Toimitus oli nopeaa ja tuotteet olivat mulla muutamassa päivässä tilauksesta. Kaupan nimi on Näpsäkkä. En hyödy klikkailuista mitenkään.

Kaaso-Riikka tuli eräänä iltana meille ihmettelemään ja suunnittelemaan tulevia häitä. Tarjoamisia ja muuta. Aloitettiin myös korttienkin teko ja homma tyssäsi siihen, ettei meillä ollut tulostinta. No, saatiin ainakin tarjoilut ja juhlapaikan koristeet mietittyä. :)

Kortin väri tosiaan on fuksianpunainen, hopeisella lisällä. 
Jatkoin kortit loppuun, kun olin löytänyt tulostimen, jolla tulostaa itse tekstiosuus, josta löytyy tärkeät infot häihin liittyen. Tekstiosuuden ympärille hopeista glitterliimaa koristeeksi ja ne on siinä. Hopeatussilla nimet kuoriin ja kortit jakoon.

Kuoressa on vasemmassa ylänurkassa tekstitarrat, Kutsu.
Hopeatussilla saajien nimet.

Hopeista tekstitarraa löytyy myös kutsukortin etusivulta, Tervetuloa-tarra.

Kutsun sisäpuoli näyttää tältä. 

Kutsuista tuli melko kivat, vaikka itse sanonkin. Oli kivaa vaihtelua tämä askartelu. Etenkin kun ne askartelut onnistuivat hyvin. :D Niistä tuli meidän näköiset.

Ei kommentteja: