maanantai 3. lokakuuta 2016

Tauko ohi, aloitetaan kynsillä tämä homma!

Tuli pidettyä pieni tauko koko blogin kirjoittamisesta. Alkoi jutut loppumaan ja kirjoittaminen alkoi tuntumaan puulta, että päätin antaa koko blogin olla hetken aikaa. Aina kun aukaisi valikosta uuden tyhjän "paperin", että alan kirjoittamaan uutta postausta, teksti tuntui väkisin väännetyltä. Eihän semmoista kukaan jaksa tai edes halua lukea. Etenkin kun se alkoi tuntumaan samalta joka kerta, parempi oli jättää blogin kirjoittaminen pois ja keskittyä muihin hommiin.

En tiedä, miten usein tätä tulee nyt jatkossa päivitettyä. En ota stressiä tästä ja päivitän silloin kun siltä tuntuu. Nyt tuntuu taas siltä, että haluan päivittää.

Aloitan homman kynsipäivityksestä. Pitkästä aikaa!
Meillä tosiaan oli ne häät reilu viikko sitten ja ystäväni antoi lahjaksi geelikynnet. Ihan oikeat, ammattilaisella tehdyt geelikynnet. Ensimmäistä kertaa ikinä pääsin semmoiseen, olihan se mukavaa! :3

Valitsin stilettimalliset kynnet, joissa oli timantteja ja koukeroita. Pinkki raskalainen kärki osassa kynsiä ja lopuissa kokonaan pinkki kynsi. Kynnet on tehty muoteilla, joten ei ollut tippien liimaamistakaan.
Kynnet oli upeat ja niiden kanssa oli yllättävän helppoa elää. Tietokoneen ja puhelimen räplääminen vähän tuotti aluksi vaikeuksia, mutta äkkiä niidenkin kanssa oppii elämään. :D
Näillä kynsillä astelin alttarille. Kirjoittelen häistä jossain vaiheessa tarkemmin.

Kynsiteknikko vinkkasi, että jos kovin innostun taas geeleistä, voinhan itsekin ne huoltaa. Etenkin kun multa löytyy valmiina jo tarvittavat välineet. Totta!
En edes ajatellut tuota mahdollisuutta. Mullahan on valmiit pohjat jo valmiina, eiköhän se huolto itsekseenkin onnistu.

Geelit ovat jo tulleet elämänsä loppuun, joten tilasin Kynsitukku.comista uudet geelit. Tilasin 5ml kokoiset purkit. Niissä on tavaraa melko riittoisasti, jos ne nyt käytän loppuun ensin, niin katotaan miten jatkon kanssa käy.

Tein siis perjantaina huollon. Viilasin pinkit kynnet pois ja tein tilalle neutraalit, paljaat kynnet. Siksi paljaat, että voin itse lakata ja koristella miten haluan ja koska haluan.

Pidin pitkän ja stilettimallin edelleen. Vähän pyöristin kynnen kärkiä, eivät ole ihan niin terävät kuin aikaisemmin. 
Lauantaina lakkasin kynnet. Tein valkoisen ranskiksen, mustahopealla raidalla. (Kamalaa, kun on oikeat termit hakusessa.)


Sattui tälle päivälle vielä aurinkoinen sää. Piti hyödyntää aurinkoa ja ottaa kuvat. Kohta on koko päivän pimeää, niin ei paljoa kynsikuvia oteta. :P

Essie First Base.
Gina Tricot - 31 White.
Kiss Nail Art Paint - Black, Silver Glitter.
Seche Vite.

Ei aivan ammattilaisen jälkeä tule, eikä voi tullakaan. Mutta huolto huollon jälkeen, eiköhän se tekniikka ala löytymään. :)

Kivaa lokakuuta teille!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Wau, mitkä kynnet! Kummatkin. Nuo pinkit on niiiiiin upeat ja ihanat <3 Mutta taitavasti olet sinäkin tehnyt kyllä :) Ja mukava taas päästä lukemaan juttujasi!

Jenni kirjoitti...

Kiitos kovasti Abu! :)