keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Kosmettiikka: Essence Matt Matt Matt-punat

Olen innostunut käyttämään huulipunaa arkisessakin käytössä. Ennen käytin punaa lähinnä juhliessa, joten nyt on kova muutos tapahtunut siitä.
Kouluun tulee meikattua ja samalla tulee levitettyä huulillekin punaa. Piristää kummasti ilmettä. 💋

Sitä mukaan kun olen hurahtanut huulipunien maailmaan, olen vieraillut Tokmannilla Essencen hyllyllä silloin tällöin. Essencen huulipunat ovat hyviä, hinta-laatu-suhde kohtaa ja minun käyttöön ne toimii oikein hyvin.

Keksin yksi päivä, että olisi kiva kokeilla vaihtelun vuoksi mattahuulipunaa. Tähän asti on menty niillä kiiltoa antavilla punilla ja ne tarttuukin kivasti lasin reunaan.
Painelin Tokmannille tutkimaan Essencen valikoimaa ja ostin testiin kaksi Matt Matt Matt-sarjan huulipunaa, sävyissä 06 Kiss Me If You Can ja 03 Wow Effect. Hinta on katsottu Pretty.fi-sivuilta. Hinta oli 2,89€ kpl.

Kokeilin jo samana iltana molempia ja tuntui kamalan kuivalta huulilla. Etenkin näin pakkasten aikaan, mun huulet tarvii kosteutusta. Kokeilin punia sen kerran ja jäin miettimään niitä uudelleen.
Testikuvassa punat ova väärinpäin. Vaaleampi on sävy 03 ja tummempi 06.

Seuraan Snäpissä erästä snäppääjää, joka tiistaisin tekee testitiistai-sarjaa. Hän testasi samoja Essencen mattahuulipunia ja totesi, että ne eivät kuivata kuten sitä aluksi voisi luulla. Sen katsottuani, punat jäivät kummittelemaan mieleen ja alkuviikosta, maanantaina levitin sävyä 06 huulille aamulla kun lähdin kouluun.

Yllätyin positiivisesti! Huulipuna pysyi koko päivän siistinä, ei säikähtänyt juomista, syömistä, eikä tarvinut olla lisäämässä joka tunnin aikana. Riitti että katsoi peilistä punan kunnon kerran-kaksi päivän aikana. Eikä kuivattanut huulia, kuten aluksi epäilin. Punissa on pieni makeahko tuoksu, mutta ei se siinä vaiheessa tuoksu, kun on levitettynä huulille.

Jos haluat kestävän mattapunan, kannattaa suunnata Tokmannille, tai vastaavaan liikkeeseen, joka myy Essenceä. Kuulemma jotkut Citymarketitkin myy näitä. En ole meidän Cittarissa vielä näitä nähnyt. Mulla ainakin nämä jäävät käyttöön. 😏

Joko lähdet ostamaan? Onko ennestään tuttu tuote?

2 kommenttia:

Hanna Katriina kirjoitti...

Oo, kuulostaa hyvältä, täytyy kyllä testata jos jossain vastaan tulee! Tykkään siitä, miltä mattahuulipunat näyttävät, mutta omat huuleni ovat aina auttamattoman kuivat.

Jenni kirjoitti...

Ei nämä kuivata ollenkaan, ainakaan minun huulia. Mullakin on kerros huulirasvaa yön yli, etenkin jos tiiän käyttäväni seuraavana päivänä huulipunaa. Auttaa ennakoivasti :)