torstai 19. tammikuuta 2017

Höpinöitä: Koulukuulumisia ja ostoksia

Heissansaa vaan kaikille!
Tammikuu alkaa olemaan jo pitkällä ja mullakin on enää viikko työharjoittelua jäljellä. Eilen sain vahvistuksen, siitä että näyttösuunnitelma meni kerralla läpi. Meni sellaisenaan läpi, jollaisena sen opettajalle lähetin. Eikä tarvinnut tehdä muutoksia. 💪
Ensi maanantaina on näyttö sovittu ja jos se menee hyvin, tai siis loistavasti, olen perjantaina 27.päivä valmistunut myynnin ammattitutkinnosta. 

Työharjoittelu on sujunut hyvin. Työ on samalla monipuolista, mutta myös hyvin paljon samanlaista joka päivä. Myynnissä on niin paljon erilaisia tuotteita, että joka päivä löytyy purettavia kuormia ja hyllytettävää tavaraa. Siinä samalla asiakkaiden palvelua ja muita juttuja.

Tänään mm. tein tilaa uusille tuotteille ja hinnoittelin ne.

Se töistä tällä erää. Aikomus oli että kirjoittelen viimeaikojen ostoksista. Muutamat alennuslöydöt olen tehnyt ja tein Essencen tilauksen Pretty.fihin jokunen viikko sitten. Essenceä saa myös täältä Rovaniemeltäkin, mutta täältäkään ei kaikkea saa. Joten selasin nettikauppaa ja laitoin tilauksen sisään.

Kynsilakkoja. The Little X-mas Factory-nimisestä sarjasta lakan nimeltään 02 Let´s Take An Elfie. Hintaa jäi alennuksen jälkeen 1,74€. Tästä samasta sarjasta mulla onkin jo se punainen versio. Sain sen Riikalta joululahjaksi. 💓
Summer Fun-sarjasta kolme lakkaa. 01 Meet me at the pool, 04 Girls just wanna have sun ja 03 Walking on sunshine. Näillä oli hintaa 2,19€ kpl.

Tokmannilta on ollut jo pidemmän aikaa loppu tämä ripsiväri. Tilasin uuden odottamaan vanhan loppumista. Get BIG lashes-vedenkestävä ripsiväri. Hinta oli 3,09€.

Tilasin testiin tumman ruskean kulmakynän. Tähän asti olen mennyt vaalean ruskealla kynällä, mutta teki mieli kokeilla tummempaa sävyä ja hyvin tuntuu toimivan. Hinta tällä oli 1,89€, eli ei olisi ollut vakavaa, jos olisikin mennyt hukkaan. Sävy on 02 Brown.

Manikyyrisivellin. Helppo tehdä raskalaiseen manikyyriin liittyviä rajauksia. No, helposta en vielä tiedä, kun en ole vielä kerennyt testaamaan. Voisin silti kuvitella, että on tuolla tekeminen helpompaa, kuin kynsilakan omalla siveltimellä. 1,99€.

Kävästiin Piian kanssa Haaparannalla viime lauantaina ja piti ne muutkin liikkeet Ikean lisäksi käydä läpi.

Kiinnitin etenkin huomiota Iittala Outletin mainokseen, jossa mainostettiin Muumimukeja 10€ kappalehintaan. Etenkin, kun kyse oli mukeista, joita en normaalihintaisena (30€ kpl) ole raaskinut ostaa. Nyt nappasin molemmat mukit matkaan.
Molemmat kantaa nimeä Håll Sverige Rent ja ne ovat Arabian erikoispainoksena tehtyjä muumimukeja. Myynti on rajoitettu. Ruotsissa näitä myydään ja tietyissä liikkeissä myös täällä Suomessa. Käsittääkseni nämä mukit meni melko äkkiä, joten niitä ei Suomesta enää vissiin saa. Korjatkaa toki, jos olen väärässä.

Kicksissä vierailin viime viikolla ja alennusmyynnit sielläkin oli. Alelaarista löysin muutaman kivan värisen Opin ja hintaa oli n.8,5€ kpl.
OPI I Carol About You & Just Beclaus.

Tokmannilla alelaarissa kökötti 1€ kappalehintaan nuo Rimmelin Love Glitter-lakat. Sävyssä 034 A Crush On You & 030 Queen Of Bling. Näyttäviä lakkoja kun yhdistetään jonkun kivan yksivärisen lakan kanssa.

Oletteko tehneet löytöjä?

Pieni muistutus loppuun:
Muistakaa rakastaa ja kertoa se myös sille, jota rakastatte. Ikinä ei tiedä, mihin suuntaan elämä meidät heittää. 💓

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia
Lähinnä ebaystä ,torista ja kirpparilta tullu osteltua tietty nicolle enimmäkseen

Jenni kirjoitti...

Kiinasta miekin tilailen silloin tällöin sitä sun tätä. Niitä ei jaksa aina täällä alkaa esittelemään. :D

eekku kirjoitti...

Juu mulla ois taas tulossa ebay postaus =)