perjantai 20. toukokuuta 2016

Essence on rantautunut Rovaniemelle!

Olen Kynsikoristelut-ryhmässä Facebookissa ja siellä on Essencen maahantuoja(?) myöskin. Hän on pitänyt meidät ajantasalla siitä, koska Essence saapuu Suomeen ja mille paikkakunnille koskakin.
Rovaniemen Tokmanni on ollut listalla jo hyvän tovin ja nyt se päivä vihdoin koitti. Eilen oli ensimmäinen havainto Essencen tuotteista Tokmannilla.

Tänään kävin itsekin siellä ja mukaan lähti pieni satsi kivoja juttuja. Kynsilakat on ehdoton, mitä sieltä haenkin, mutta tarttui mulla muutama meikkituotekin mukaan.
Ostin testiin huulipunan ja kaksi erilaista huultenrajauskynää.

Essence Longlasting Lipstic, sävyssä 02 All You Nees Is Red. Hinta oli 2,89€.

Levittyy helposti huulille, kerrostamalla saa yhtä tumman sävyn kuin puikossakin. Pois pyyhkiminen oli helppoa, ainakin kosteuspyyhkeen avulla. Muovinen hylsy, mutta tuntuu silti tukevalta ja kestävältä. Musta väri on aina tyylikäs.

Huultenrajauskynät seuraavaksi.
Ylempi on Essence Longlasting Lipliner, sävyssä 01 Ready For Red. Hinta oli 1,89€. Tämä on ulospyöritettävällä terällä. Tätä kokeilin huulille ja hyvin sopi huulipunan kanssa todella hyvin!

Alempi on Essence Lipliner, sävyssä 14 Femme Fatale. Hinta oli tällä 1,25€. Tämä on perinteinen teroitettava kynämallinen rajauskynä. Lähelle samaa sävyä on kuin tuo toinenkin. 

Yhdistetty ripsi- ja kulmakarvaharja, 2,19€.

Kynsilakkoja lähti mukaan kolme kappaletta. 
52 Amazed By You, 10 True Love, 46 Black Is Black. Hinta oli 1,99€ kpl.

Tykkään kun kynsilakoille tehdään kunnon nimet sävyille, etenkin jos ne on hauskoja tai leikkisiä nimiä. Esimerkiksi Dependillä ei ole muuta kuin numeroita. Tylsää. :D

1 kommentti:

eekku kirjoitti...

Kiva että rantautui vihdoin sinnekkin =)