maanantai 1. elokuuta 2016

Mitä tänään kuuluu?

Koitan olla ottamatta stressiä blogin päivittämisestä. Ajatuksia postauksiin on ollut muutamiakin tässä kesän aikana, mutta kun saan kirjoitusalustan auki nenäni eteen, aivot lyö tyhjää ja ei vaan saa sanoja näppäistöstä ulos. 
Koko kesä ollut aikaa päivitellä, mutta ei vaan ole ollut asiaa. Vaikka mukaviakin juttuja on tapahtunut, en siltikään ole saanut aikaiseksi tänne niitä kertoilla.

No, aletaanko vaikka siitä, että Kirppu oli kolme viikkoa täällä mun luona. Siitä kirjoitinkin jo pienen postauksen heinäkuussa. Kirppu lähti viikko sitten takaisin kotiin. Mä vein sen lentämällä takaisin Helsinkiin ja tulin yön aikana takaisin Rovaniemelle junalla. Kyllä oli talo hiljainen neidin lähdön jälkeen. Ei kuulunut höpötystä, johon kerkesi äkkiä tottua. Syyslomalla taas nähdään. 
Elokuun lopulla olisi tarkoitus aloittaa opinnot ammattikoululla, Rantavitikan toimipisteessä. 
Minut hyväksyttiin opiskelemaan myynnin ammattitutkintoa. Koulutus kestää puolisen vuotta ja tammikuussa, viimeistään helmikuun alussa pitäisi olla myynnin ammattitutkinnon paperit kourassa.
Hain siihen toukokuussa ja kesäkuussa kävin haastattelussa. Juhannuksen jälkeen tuli kirje kotiin, jossa kerrottiin hyväksymisestä. 

Nyt mun pitäisi enää saada työkkäriltä hyväksyminen koulutukseen. Aion opiskella työttömyystuella ja siihen tarvitaan minun ja koulun hyvät selitykset, että työkkäri lähtee hommaan mukaan. 
Vielä en siis nuolaise. 
Paperit on minun osalta ok, pitäisi saada koululta joku kiinni, joka heidän osuuden täyttäisi. Sitten vasta uskaltaa sanoa, miten tässä hommassa käy.
Kävin myös kesäkuussa viimeisen kerran mielenterveystoimistossa. 
Kävin lääkärin luona päivittämässä juttuja ja kuulumisia, katsottiin lääkitys ja todettiin, että tämä oli tässä. Heippa! 
Ei tarvitse enää käydä sairaanhoitajan juttusilla. 
En ole käynyt siellä vuoteen kunnolla. Syksyllä kävin satunnaisesti ja marraskuusta eteenpäin en käynyt ollenkaan. 
Annettiin mulle yksi mahdollisuus siellä käymiseen, akuuttiaika. Silloin oli meneillään asioita, jotka saattoivat painaa ja saatoin kaivata ulkopuolista keskusteluapua. En kuitenkaan sitä tarvinnut, joten omilla jaloilla tässä pärjätään jo.
Lääkitys jäi vielä voimaan ja viimeistään ensi keväänä sitäkin aletaan pikkuhiljaa vähentämään ja lopulta lopetetaan sekin.

Viisi vuotta siellä kuljinkin.

Ja onhan meillä vielä yksi uutinen, joka muuttaa elämää ainakin pienesti.. 

Meidät vihitään syyskuussa. <3
Pienet juhlat pidetään pienellä porukalla 20km päässä täältä Rovaniemeltä. Lähimmät ystävät on kutsuttu, mekko on tilattu ja sormus katottu. Ruoka on mietitty. Pääasia on se, että on rento meininki, saunaa ja hyvää ruokaa porukalla. Ehkä vähän juhlajuomaakin. ;) <3

2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Onnea teille molemmille =)
Meillä tuli just kesällä 21v yhdessä eikä olla naimisissa koska hyvin on menny näinki

Jenni kirjoitti...

Kiitos Eekku! :)
Hyvin on mennyt meilläkin, mutta naimisiin halutaan molemmat, koska se on tässä tämä mies. <3